Back Acties en fun

Acties en fun

Mei-Tai draagdoek maken

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Mei-Tai draagdoek makenWees creatief en maak je eigen Mei-Tai draagdoek. Stel zelf de eigen kleuren samen, gebruik je fantasie en originaliteit. Zo krijg je een unieke draagdoek, die niemand anders heeft.

Kindje op Komst - Veilig Groter Groeien

Kindje op Komst - Veilig Groter GroeienEr is een nieuw schitterend informatief boek op de markt... 

Grote woonwensen voor kleintjes - Judith Wilson

Grote woonwensen voor kleintjes -  Judith WilsonVan 0 tot 3 jaar. Een onmisbare no-nonsens gids boordevol ideeën voor het creëren van prachtige, maar ook praktische plekjes in huis voor baby’s en opgroeiende kinderen.

Het gezicht van kinderloosheid - Fidessa Docters van Leeuwen

Het gezicht van kinderloosheid - Fidessa Docters van LeeuwenHet gezicht van kinderloosheid vertelt het verhaal en toont het portret van meer dan twintig vrouwen en mannen, in de leeftijd van 25 tot 50 jaar, die ieder op hun eigen manier geconfronteerd zijn met de vruchtbaarheidsproblematiek en de daaruit veelal voortvloeiende ongewenste kinderloosheid.

Wereldwijde gebruiken, wereldvreemd in Nederland - Yvonne Lefèber, Henk W.A. Voorhoeve

Wereldwijde gebruiken, wereldvreemd in Nederland - Yvonne Lefèber, Henk W.A. VoorhoeveDit boek kijkt in woord en beeld naar tradities rondom zwangerschap en geboorte in diverse niet-westerse culturen. Vervolgens worden gebruiken bij niet-westerse bevolkingsgroepen in Nederland beschreven. Zo wordt de samenhang getoond tussen gebruiken in Nederland en die in het land van herkomst.