Back Acties en fun

Acties en fun

Oei, ik groei! werkboek - Frans X. Plooij

Oei, ik groei! werkboek - Frans X. PlooijMeer dan 400.000 exemplaren zijn er inmiddels verkocht van Oei, ik groei!, hét handboek voor ouders. Een werkboek kon dan ook niet uitblijven, want wat is er leuker dan zelf aan de slag gaan met de ontwikkeling van je kleintje? 

Babycook Boek - David Rathgeber

Babycook Boek - David Rathgeber77 recepten en ideeën om te koken voor de allerkleinsten. De meeste ouders van baby’s en peuters kennen hem inmiddels: de Babycook. Dit praktische keukenapparaat, speciaal voor babyvoeding, verovert in hoog tempo Europa. 

Opvoeden… geniet ervan! - Drs. Emmeliek Boost

Opvoeden… geniet ervan! - Drs. Emmeliek BoostOpvoeden… geniet ervan! Is gebaseerd op de vele vragen die binnenkomen bij de opvoeddesk in Naarden , een organisatie die ouders op verschillende manieren ondersteunt bij de opvoeding van hun kinderen. Het boek is een inspiratiebron voor iedereen die kinderen heeft of kinderen als beroep heeft. 

How to be happy - Liz Hoggard

How to be happy - Liz HoggardGoed nieuws voor iedereen die het leven maar zo-zo vindt: geluk kun je leren! Hoe, dát lees je in How to be happy. Deze gelukshandleiding werd al met groot succes toegepast door de inwoners van het Engelse Slough (BBC-serie: making Slough happy). Nu is het de beurt aan jou! Verander je kijk op de wereld en leer How to be happy.

Mijn kind heeft autisme - Peter Vermeulen en Steven Degrieck

Mijn kind heeft autisme - Peter Vermeulen en Steven DegrieckGids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners. In Nederland lijdt 1 op de 200 personen aan een vorm van autisme. Hoewel de stoornis vrij bekend is, is het moeilijk om in de jungle van de vele behandelingen van kinderen met autisme de bomen door het bos te zien.