Back Acties en fun

Acties en fun

Het mama masterplan - Christine Pannebakker

mama masterplan_1.jpgKinderen staan in de top drie van de belangrijkste stressveroorzakers. Dit boek laat zien dat het anders kan en toont de kansen en mogelijkheden in de eerste jaren met je kinderen. De periode waarin ze leven in jouw buik, je vinger omklemmen, nog aan jouw hand door het leven willen gaan. Want dat zijn de jaren dat je het fundament legt voor hun hele verder leven.

Lekker koken voor je baby - Sharon van Wieren

Lekker koken voor je baby - Sharon van WierenJe baby groeit als kool en voor je het weet heeft hij of zij niet meer genoeg aan melk alleen. Het is tijd voor het eerste hapje. In de supermarkt heb je de potjes al bestudeerd, maar waarom zou je de hapjes niet zelf maken?

Babytaal - Linda Acredolo en Susan Goodwyn

BABYTAAL - Linda Acredolo en Susan GoodwynPraat al met je baby vóór hij iets kan zeggen. Babytaal is een revolutionaire methode om je baby vanaf 9 maanden gebarentaal te leren. Beide auteurs werken al meer dan twintig jaar met deze methode en ontdekten dat het gebruik van deze gebarentaal ook later nog veel voordelen met zich meebrengt; het bevordert een goede taal- en emotionele ontwikkeling.

De Baby Bijsluiter - Laurinda Elzinga

De Baby Bijsluiter - Laurinda ElzingaHulp voor jonge moeders in de eerste tijd na bevalling. Steeds meer vrouwen die een kind krijgen, belanden na de geboorte in een moeilijke fase in hun leven. Ze kampen met extreme vermoeidheid, stress, onzekerheid, frustraties, eenzaamheid en fysieke ongemakken. 

Het negen maanden wonder

Het negen maanden wonderIn dit boek wordt het ontstaan van een nieuw mensenleven op een fascinerende manier in beeld gebracht. Dit fotoboek bevat de geheimen van de reis naar het leven, van de bevruchting tot en met de geboorte.