Back Acties en fun

Acties en fun

In de dierentuin (3+) - Milja Praagman

In de dierentuin (3+) - Milja PraagmanEen leerzaam kijk- en zoekboek over alle dieren uit de dierentuin, bedoeld voor peuters en jonge kleuters. Het jongetje Hopi wil een blauwe vlinder vangen en doorkruist hiervoor de hele dierentuin totdat een gorilla hem vertelt dat je een vlinder beter vrij kunt laten vliegen. 

Eskimo gaat op reis (3+) - Pieter De Poortere

Eskimo gaat op reis (3+) - Pieter De PoortereGrappig kartonboek op groot formaat over een kleurrijke reis rond de wereld. Eskimo gaat op reis. Maar is zijn koffer wel goed dicht? Daar verliest hij al een sok! Gelukkig is er IJsbeer, die alles opraapt. Als Eskimo nu maar even zou blijven staan… 

BabyBoomZwangerZapboek - Mariël Croon

BabyBoomZwangerZapboek - Mariël CroonVanaf nu verkrijgbaar voor iedereen die álles wil weten over zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling en wat daarna gebeurt: het Babyboom ZwangerZapboek. Dit is het meest complete handboek over vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling, geschreven en samengesteld door Mariël Croon, verloskundige en dé autoriteit in ons land op het gebied van zwangerschap.

Voor peuters en kleuters, driemaal een Van Dale-woordenboek!

Voor peuters en kleuters,  driemaal een Van Dale-woordenboek!In Mijn eerste Van Dale worden de eerste 1000 woorden die peuters leren, zoals feest en bal, op een vrolijke manier uitgelegd. Bij ieder trefwoord staat een rijmpje. Als aanvulling op dit boek zijn 50 woorden met bijbehorende versjes op muziek gezet in Mijn eerste Van Dale luisterwoordenboek.

Gids voor succesvol opvoeden - Peter Adriaenssens

Gids voor succesvol opvoeden - Peter AdriaenssensDe rol van ouders is vandaag de dag belangrijker dan ooit. In de eenentwintigste eeuw komt er zoveel op jongeren af, en is er nog nooit zo weinig dat we als zeker kunnen beschouwen, dat ouders meer dan ooit de rots in de branding moeten en kunnen zijn.