Back Acties en fun

Acties en fun

Kindje op Komst tip 3

kindje op komst tip 3Zapte je als kind op een vast moment van de dag naar je favoriete televisieprogramma, tegenwoordig kunnen kinderen 24 uur per dag televisiekijken. Welke programma’s zijn verantwoord voor de allerkleinsten en welke niet? Hoe ga je als ouder eigenlijk om met de continue reclamestroom die op veel kinderzenders te zien is? Baby TV biedt veilige kindertelevisie voor de allerkleinsten.

Kindje op Komst tip 2

kindje op komst tip 2De Femina verlicht natuurlijkog steeds de weeënpijn, maar heeft daarnaast nog een aantal programma’s die het apparaatje zeer geschikt maken om ook voor en na de bevalling te gebruiken.

Kindje op Komst tip 1

kindje op komst tip 1Ongeveer 70 procent van alle zwangere vrouwen heeft in de eerste drie maanden van de zwangerschap last van misselijkheid. Bij sommige vrouwen duurt die misselijkheid langer. Bij de meeste vrouwen is de misselijkheid 's ochtends het hevigst, waarschijnlijk als gevolg van lichamelijke en hormonale veranderingen. 

Hoe plaats ik mijn indicator op mijn bureaublad?

(2 stemmen, gemiddeld 3.00 van 5)

Je kan de indicator ook op je bureaublad plaatsen. Hieronder volgt een uitleg. Hou er wel rekening mee dat de indicator interactief is en je dus altijd verbinding met het internet moet hebben.

Je buik gipsen

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

buik gipsenEen Belly Mask is een eenvoudige manier om een blijvende herinnering aan je zwangerschap te verkrijgen. Met ons Kindje op Komst Belly Mask pakket kun je een gipsen afdruk van je zwangere buik maken. Deze afdruk kun je vervolgens beschilderen of beplakken. Uiteraard kun je de Belly Mask ook gewoon wit laten we laten het geheel aan je eigen creativiteit over.