Back Acties en fun

Acties en fun

Probeer Neutral baby & bestel een gratis proefpakketje

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

neutral.jpgHet babyhuidje is gevoeliger voor invloeden van buitenaf dan een volwassen huid. Daarom kan je voor baby’s kiezen voor een product zonder parfum en andere toevoegingen om op die manier het gevoelige babyhuidje te ontzien.

Neutral helpt het risico op allergische huidreacties te verminderen en bevat 0% parfum en 0% kleurstoffen. Neutral heeft ook een speciale babylijn zonder toevoegingen.

Aanbiedingen Cantaloop lingerie

Zwangerschapstopje__3_.jpgCantaloop™ is zwangerschapslingerie speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort en maximale ondersteuning van de buik en buste. Tijdens de zwangerschap ervaren heel veel vrouwen het als prettig om extra ondersteuning te voelen. Cantaloop zwangerschapslingerie is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen met elasthan, zodat het op de juiste plekken ondersteunt, maar niet knelt.

Review ZARQA baby

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

ZARQA_BabyOmdat de beschermingsfunctie van baby's nog niet helemaal ontwikkeld is, zijn baby- en kinderhuid veel kwetsbaarder dan de huid van volwassenen, ZARQA brengt deze kwetsbare huidjes in balans, zodat deze zich gezond kan blijven ontwikkelen.

WIN! Bio-Oil en uniek rompertje

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

bio.jpgBeroemdheden zijn dol op Bio-Oil, de huid olie uit Zuid-Afrika die wereldwijd door vrouwen (en zelfs mannen!) wordt gebruikt. Bio-Oil helpt dagelijks honderdduizenden vrouwen zwangerschap-striemen, littekens en ouderdomsverschijnselen zoals pigmentvlekken en rimpels voorkomen en behandelen.

Magie?
Aan Bio-Oil is niets magisch. Het is simpelweg een goed ontwikkeld product dat zijn heilzame werking onder meer dankt aan PurCellin Oil™. Die maakt dat de olie ‘licht’ smeert en geen vettige huid achterlaat. 

WIN! Een Safe ID pakket

(4 stemmen, gemiddeld 3.75 van 5)

scan_code.jpgadvertorial

Wat als jouw kindje alleen is en dringend hulp nodig heeft? Wie helpt jouw kindje als het op het strand in paniek ronddwaalt? Of wat als jouw kind groter is en zelfstandig naar school kan fietsen en er onderweg iets gebeurt?