Back Acties en fun

Acties en fun

Maak je eigen luchtverfrisser

luchtverfrisserHet is niet alleen erg leuk om zelf een luchtverfrisser te maken, het absorbeert luchtjes, je kan het gebruiken om schoon te maken en het verspreidt heen heerlijk geur. Hier lees je hoe je zelf zo'n luchtverfrisser maakt.

Luiertaart maken

(6 stemmen, gemiddeld 4.17 van 5)

LuiertaartKen je iemand die zwanger is? En wil jij haar een mooi, origineel en creatief cadeau geven? Dan is een luiertaart een perfect cadeau. Bovendien is het praktisch, luiers zijn altijd nodig. Mensen zien dat je moeite heb gedaan voor een cadeau, en dat het maakt het natuurlijk nog leuker.

WIN! Stingray zwempakje

(4 stemmen, gemiddeld 4.75 van 5)

StingrayUV-kleding beschermt je kindje tegen 98% van de schadelijke zonnestralen. Stingray heeft chloorbestendige en UV-beschermende (UPF50+) kleding. De speciale stof beschermt niet alleen tegen de zon, maar is ook snel weer droog. 

Zelf een lampenkap bekleden

(2 stemmen, gemiddeld 3.50 van 5)

lampenkapIedereen wil een leuke kamer voor zijn kindje inrichten. Met een zelfbekleedde lampenkap aan het plafond maak je de babykamer nóg persoonlijker en heb je een originele lamp aan het plafond hangen.

WIN! Een Dottie van Dotalicious

(3 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

dottie2.jpgEen echte hit zijn de uiltjes van Dotalicious. Het ontstaan van deze ‘Dotties’ ontstond toen Dot, de creatieve mama van de Dotties, een uiltje voor een lieve vriendin had gemaakt. Daarna stroomden de aanvragen binnen. Op de website stel je de Dotties samen, helemaal op maat. Welk stofjes? Welke stand van de ogen? Een naam erop, of toch maar niet? Met labeltjes, of zonder?