Back Tips en weetjes

Tips en weetjes

NPCF

(1 stem, gemiddeld 3.00 van 5)

NPCF.pngBent u zwanger of tot een jaar geleden bevallen? Dan zijn wij op zoek naar u!
Patiëntenfederatie NPCF, Het Ouderschap, Stichting Kind en Ziekenhuis en de VSOP willen informatie verzamelen om de zorg tijdens zwangerschap en geboorte beter aan te laten sluiten bij de wensen van (aanstaande) moeders. Dat kunnen we alleen doen met de hulp van degenen die hier ervaring mee hebben: vrouwen zoals u dus! [see attached file: zwangerengeboorte.jpg]

We hebben een vragenlijst gemaakt om zo te weten te komen wat u belangrijk vindt of vond aan de zorg tijdens uw zwangerschap en de geboorte van uw kind. Wij gebruiken deze informatie om de zorg beter aan te laten sluiten bij de wensen van (aanstaande) moeders.  

Zo worden de resultaten van de vragenlijsten bijvoorbeeld meegenomen in nieuwe en verbeterde kwaliteitseisen en procedures die in de geboortezorg gebruikt worden.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten. Doet u mee?


Ga hier naar de vragenlijst


Hartelijk dank voor uw moeite!

Nieuw: uniek autostoeltje

(1 stem, gemiddeld 3.00 van 5)

UNIEK: In de hoofdsteun geborduurd de naam van uw kindje autostoel_lucas_300_1.jpg

Van € 119,00 voor de speciale prijs van € 89,00, gratis thuisbezorgd.

Bestel op babyshoppen.nl

My First Buddha

knuffel_boeddha.jpgAls je op zoek bent naar een uniek cadeau voor iemand die dichtbij je staat, dan is My First Buddha een heel bijzonder geschenk. Algemeen bekend is dat wanneer je iemand een Buddha schenkt, je hem of haar geluk, liefde en gezondheid toewenst.

MÁDARA babyproducten

MÁDARAVoor je baby wil je het allerbeste. Daar heeft MÁDARA op ingespeeld. Zij hebben natuurlijke babyproducten in het assortiment die in Letland worden geproduceerd, waarbij er gebruik wordt gemaakt van Baltische planten.

De kracht van vragen

vragenAnders dan bij een mededeling, zet een vraag aan tot denken.