Back Acties Indicatoren

Indicatoren

Hoe plaats ik mijn indicator op mijn bureaublad?

(2 stemmen, gemiddeld 3.00 van 5)

Je kan de indicator ook op je bureaublad plaatsen. Hieronder volgt een uitleg. Hou er wel rekening mee dat de indicator interactief is en je dus altijd verbinding met het internet moet hebben.

Voortgang tickers

(2 stemmen, gemiddeld 2.50 van 5)

Kindje op Komst indicatoren. Via deze pagina kun je de keuze maken uit enkele indicatoren. Op verzoek van vele van onze bezoekers hebben wij deze indicatoren gemaakt! Je kunt ze echt overal gebruiken, in het Kindje op Komst forum, op je eigen website, in je emails en zelfs op een ander forum kun je de indicator gebruiken. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.

Uitgerekende datum indicator

Op deze pagina kun je online een indicator genereren die je uitgerekende datum weergeeft. Hieronder vul je de uitgerekende datum in. Vervolgens selecteer je de afbeeldingen van je keuze en klik je op genereren.

Leeftijd indicator

(1 stem, gemiddeld 1.00 van 5)

Op deze pagina kun je online een indicator genereren die de leeftijd van je kindje weergeeft. Uiteraard kun je ook de naam van je kindje invoeren! Hieronder vul je de geboortedatum inclusief tijd in. Vervolgens selecteer je de afbeeldingen van je keuze en klik je op genereren.

 

Cyclus indicator

Op deze pagina kun je online een indicator genereren die de voortgang van je cyclus weergeeft. Hieronder vul je de datum in van je laatste menstruatie en geef je de lengte van je cyclus aan. Vervolgens selecteer je de afbeeldingen van je keuze en klik je op genereren.

Meer artikelen...