Back Creatief

Creatief

Zelf een fruitmasker maken: Aardbei

aarbeimasker.jpgFruit is niet alleen lekker, het is ook nog eens erg goed voor je huid. Even lekker ontspannen met een goed masker die je ook nog eens zelf gemaakt hebt. Dat is dubbel genieten. Deze keer vertellen wij jou hoe je zelf een aardbeimasker maakt. Dit aardbeimasker is speciaal voor het reinigen van de huid en het helpt tegen puistjes.

Maak je eigen luchtverfrisser

luchtverfrisserHet is niet alleen erg leuk om zelf een luchtverfrisser te maken, het absorbeert luchtjes, je kan het gebruiken om schoon te maken en het verspreidt heen heerlijk geur. Hier lees je hoe je zelf zo'n luchtverfrisser maakt.

Luiertaart maken

(6 stemmen, gemiddeld 4.17 van 5)

LuiertaartKen je iemand die zwanger is? En wil jij haar een mooi, origineel en creatief cadeau geven? Dan is een luiertaart een perfect cadeau. Bovendien is het praktisch, luiers zijn altijd nodig. Mensen zien dat je moeite heb gedaan voor een cadeau, en dat het maakt het natuurlijk nog leuker.

Zelf een lampenkap bekleden

(2 stemmen, gemiddeld 3.50 van 5)

lampenkapIedereen wil een leuke kamer voor zijn kindje inrichten. Met een zelfbekleedde lampenkap aan het plafond maak je de babykamer nóg persoonlijker en heb je een originele lamp aan het plafond hangen.

Mei-Tai draagdoek maken

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Mei-Tai draagdoek makenWees creatief en maak je eigen Mei-Tai draagdoek. Stel zelf de eigen kleuren samen, gebruik je fantasie en originaliteit. Zo krijg je een unieke draagdoek, die niemand anders heeft.