Back Creatief

Creatief

Kindje op Komst tip 4

kindje op komst tip 4Uiteraard ga ook jij wel eens weg zonder je kindje en of andere familieleden! Door middel van een vrij nieuw initiatief kun je mensen vrij eenvoudig laten weten wie je bent als er iets mis gaat. Maar wat nog belangrijker is, ze kunnen ook simpel zien met wie er contact opgenomen moet worden. 

Kindje op Komst tip 3

kindje op komst tip 3Zapte je als kind op een vast moment van de dag naar je favoriete televisieprogramma, tegenwoordig kunnen kinderen 24 uur per dag televisiekijken. Welke programma’s zijn verantwoord voor de allerkleinsten en welke niet? Hoe ga je als ouder eigenlijk om met de continue reclamestroom die op veel kinderzenders te zien is? Baby TV biedt veilige kindertelevisie voor de allerkleinsten.

Kindje op Komst tip 2

kindje op komst tip 2De Femina verlicht natuurlijkog steeds de weeënpijn, maar heeft daarnaast nog een aantal programma’s die het apparaatje zeer geschikt maken om ook voor en na de bevalling te gebruiken.

Kindje op Komst tip 1

kindje op komst tip 1Ongeveer 70 procent van alle zwangere vrouwen heeft in de eerste drie maanden van de zwangerschap last van misselijkheid. Bij sommige vrouwen duurt die misselijkheid langer. Bij de meeste vrouwen is de misselijkheid 's ochtends het hevigst, waarschijnlijk als gevolg van lichamelijke en hormonale veranderingen.