Back Creatief

Creatief

Zo krijgen leuke ouders leuke kinderen - Elaine Addison

Zo krijgen leuke ouders leuke kinderen -  Elaine AddisonDe auteur van dit vlot geschreven, doelgerichte opvoedboek is een moderne Mary Poppins! De voormalige nanny heeft haar ervaringen en nuttige adviezen samengebracht in deze luchthartige maar zeker effectieve bundel. 

100 VADERS - De honderd mooiste vadergedichten - Ronny de Schuyter en Peter Theuninck

100 VADERS - De honderd mooiste vadergedichten - Ronny de Schuyter en Peter TheuninckEen verzameling van de 100 mooiste gedichten in alle mogelijke vormen over vaders uit de moderne Nederlandstalige poëzie. In deze bloemlezing ontdekt u alle mogelijke facetten van het vaderschap, zoals ze werden ervaren en verwoord door dichters in Vlaanderen en Nederland in de twintigste en de eenentwintigste eeuw.

Een wolk van een vader - Flip van Doorn

Een wolk van een vader - Flip van DoornZwanger langs de zijlijn. ‘Binnen twee minuten ging het gesprek over baby’s. Tussen de bierviltjes lag zelfs al een echo op tafel. Een streperig plaatje in zwart-wit, waarin met een beetje fantasie en goede wil de contouren van een foetus te herkennen waren. 

Oei, ik groei! werkboek - Frans X. Plooij

Oei, ik groei! werkboek - Frans X. PlooijMeer dan 400.000 exemplaren zijn er inmiddels verkocht van Oei, ik groei!, hét handboek voor ouders. Een werkboek kon dan ook niet uitblijven, want wat is er leuker dan zelf aan de slag gaan met de ontwikkeling van je kleintje? 

Babycook Boek - David Rathgeber

Babycook Boek - David Rathgeber77 recepten en ideeën om te koken voor de allerkleinsten. De meeste ouders van baby’s en peuters kennen hem inmiddels: de Babycook. Dit praktische keukenapparaat, speciaal voor babyvoeding, verovert in hoog tempo Europa.