Back Creatief

Creatief

Veilig door de kraamtijd en de eerste maanden na de bevalling - Beatrijs Smulders

Veilig door de kraamtijd en de eerste maanden na de bevalling -  Beatrijs SmuldersDe eerste, kostbare tijd met een baby. Moeder en vader worden is, vooral de eerste keer, een ongelofelijke overgang. Het lijkt wel een granaatinslag: eerst de heftigheid van de bevalling en daarna het besef dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Ik breng je naar de overkant - Elisabeth Anna Wolsink

Ik breng je naar de overkant - Elisabeth Anna WolsinkEen aangrijpend verhaal van een moeder over het verlies van haar kind bij de geboorte. Hoe mensen door onhandigheid en onwetendheid over rouwprocessen een doodgeboren kind, en daarmee het verlies voor een moeder, vaak doodzwijgen.

Het mama masterplan - Christine Pannebakker

mama masterplan_1.jpgKinderen staan in de top drie van de belangrijkste stressveroorzakers. Dit boek laat zien dat het anders kan en toont de kansen en mogelijkheden in de eerste jaren met je kinderen. De periode waarin ze leven in jouw buik, je vinger omklemmen, nog aan jouw hand door het leven willen gaan. Want dat zijn de jaren dat je het fundament legt voor hun hele verder leven.

Lekker koken voor je baby - Sharon van Wieren

Lekker koken voor je baby - Sharon van WierenJe baby groeit als kool en voor je het weet heeft hij of zij niet meer genoeg aan melk alleen. Het is tijd voor het eerste hapje. In de supermarkt heb je de potjes al bestudeerd, maar waarom zou je de hapjes niet zelf maken?

Babytaal - Linda Acredolo en Susan Goodwyn

BABYTAAL - Linda Acredolo en Susan GoodwynPraat al met je baby vóór hij iets kan zeggen. Babytaal is een revolutionaire methode om je baby vanaf 9 maanden gebarentaal te leren. Beide auteurs werken al meer dan twintig jaar met deze methode en ontdekten dat het gebruik van deze gebarentaal ook later nog veel voordelen met zich meebrengt; het bevordert een goede taal- en emotionele ontwikkeling.