Back Creatief

Creatief

De Baby Bijsluiter - Laurinda Elzinga

De Baby Bijsluiter - Laurinda ElzingaHulp voor jonge moeders in de eerste tijd na bevalling. Steeds meer vrouwen die een kind krijgen, belanden na de geboorte in een moeilijke fase in hun leven. Ze kampen met extreme vermoeidheid, stress, onzekerheid, frustraties, eenzaamheid en fysieke ongemakken. 

Het negen maanden wonder

Het negen maanden wonderIn dit boek wordt het ontstaan van een nieuw mensenleven op een fascinerende manier in beeld gebracht. Dit fotoboek bevat de geheimen van de reis naar het leven, van de bevruchting tot en met de geboorte.

Als zwanger worden niet vanzelf gaat - Marina Nicholas

Als zwanger worden niet vanzelf gaat - Marina NicholasWie zwanger wil worden, hoopt op één ding: dat het vlot lukt. Maar dat is niet altijd het geval. Eén op de zes echtparen heeft moeite om spontaan zwanger te worden. De verwachting is dat dit aantal zal verdubbelen in de komende tien jaar. Bron: Sheffield University, B. Ledger.

Wiebelbenen - Ilse van Wijk

Wiebelbenen - Ilse van WijkOver babychonder, flipperkasten in je buik en andere zwangerschapsperikelen. Van bückelpisteborsten tot een grasmat op je buik en van pratende pukkeltjes tot snurken als een bouwvakker: alle zwangerschapskwaaltjes waarvan je opgelucht denkt dat die je tenminste bespaard zijn gebleven, steken ergens in die negen maanden toch de kop op.

Yoga tijdens de zwangerschap - Yogatree

Yoga tijdens de zwangerschap - YogatreeHet nieuwste product in de Yogatree-lijn is het boekje Yoga tijdens de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap is het erg belangrijk dat vrouwen zich leren ontspannen. Yoga brengt vrouwen op een intuïtieve manier in contact met hun lichaam en kan bijdragen tot een gerust gevoel en zelfvertrouwen.