Back Creatief

Creatief

Slechts een Winter - Hélène Damen

Slechts een Winter - Hélène Damen“Mama, toen wij geboren werden hoe wist jij toen wie van ons beiden wie was?” Pure willekeur, die op het moment dat jullie geboren werden vast stond. Jij was Anne en Nena was Nena. Daar bestond geen twijfel over. Jij was kerngezond, je zusje doodziek. Alles pure willekeur. Een naam zegt niets, maar zodra gegeven alles.

In de dierentuin (3+) - Milja Praagman

In de dierentuin (3+) - Milja PraagmanEen leerzaam kijk- en zoekboek over alle dieren uit de dierentuin, bedoeld voor peuters en jonge kleuters. Het jongetje Hopi wil een blauwe vlinder vangen en doorkruist hiervoor de hele dierentuin totdat een gorilla hem vertelt dat je een vlinder beter vrij kunt laten vliegen. 

Eskimo gaat op reis (3+) - Pieter De Poortere

Eskimo gaat op reis (3+) - Pieter De PoortereGrappig kartonboek op groot formaat over een kleurrijke reis rond de wereld. Eskimo gaat op reis. Maar is zijn koffer wel goed dicht? Daar verliest hij al een sok! Gelukkig is er IJsbeer, die alles opraapt. Als Eskimo nu maar even zou blijven staan… 

BabyBoomZwangerZapboek - Mariël Croon

BabyBoomZwangerZapboek - Mariël CroonVanaf nu verkrijgbaar voor iedereen die álles wil weten over zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling en wat daarna gebeurt: het Babyboom ZwangerZapboek. Dit is het meest complete handboek over vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling, geschreven en samengesteld door Mariël Croon, verloskundige en dé autoriteit in ons land op het gebied van zwangerschap.

Voor peuters en kleuters, driemaal een Van Dale-woordenboek!

Voor peuters en kleuters,  driemaal een Van Dale-woordenboek!In Mijn eerste Van Dale worden de eerste 1000 woorden die peuters leren, zoals feest en bal, op een vrolijke manier uitgelegd. Bij ieder trefwoord staat een rijmpje. Als aanvulling op dit boek zijn 50 woorden met bijbehorende versjes op muziek gezet in Mijn eerste Van Dale luisterwoordenboek.