Back Creatief

Creatief

Gids voor succesvol opvoeden - Peter Adriaenssens

Gids voor succesvol opvoeden - Peter AdriaenssensDe rol van ouders is vandaag de dag belangrijker dan ooit. In de eenentwintigste eeuw komt er zoveel op jongeren af, en is er nog nooit zo weinig dat we als zeker kunnen beschouwen, dat ouders meer dan ooit de rots in de branding moeten en kunnen zijn. 

Ongekend verlies - Annemarie van der Meer

Ongekend verlies - Annemarie van der MeerWat als je zwangerschap misloopt? Met een voorwoord van Beatrijs Smulders. Eén op de vier zwangere vrouwen krijgt een miskraam – een ingrijpende gebeurtenis voor de vrouw, haar partner en het gezin. 

Veertig weken - Dagboek van een zwangerschap

Veertig weken - Dagboek van een zwangerschap‘Veertig weken' is het verslag in stripvorm van een eerste zwangerschap, geschreven vanuit het perspectief van een moderne jonge vrouw. Bij een eerste zwangerschap wordt een vrouw overspoeld met goed bedoelde adviezen, onbruikbare tips en talrijke waarschuwingen over wat er allemaal mis kan gaan.

Baby - Desmond Morris

Baby - Desmond MorrisJe baby is een bijzonder wezen met een ongelooflijk vermogen om te groeien en zich te ontwikkelen. Dit boek van Desmond Morris zet je aan het denken. Het staat vol verbazingwekkende feiten die op een leuke en duidelijke manier worden gepresenteerd.

Indoorspeeltuinen

IndoorspeeltuinenWat doe je met je peuter op een regenachtige dag? Precies: lekker een dagje uit naar een van de vele indoorspeeltuinen die Nederland rijk is.