Back Winnen!

Winnen!

Ontdek Neutral & bestel een gratis proefpakketje

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Neutral_Kleur_Wasmiddel__vloeibaar_.jpgVeel mensen beseffen niet hoe vaak ze per dag parfum gebruiken. Vaak denken ze dat ze 2 tot 3 keer per dag parfum gebruiken, maar dit aantal ligt veel hoger. Nederlanders gebruiken gemiddeld tussen de 8 en 12 producten met parfum per dag. Parfum zit namelijk in meer producten dan je denkt: denk aan handzeep, douchegel, shampoo, conditioner en bodylotion. Maar parfum zit ook in wasmiddel, wasverzachter en afwasmiddel.

Probeer Neutral & bestel een gratis proefpakketje

neutral__1_.jpgAdvertorial

Veel mensen denken dat ze maar 2 of 3 keer per dag parfum gebruiken. Maar parfum zit in meer producten dan je denkt: denk aan handzeep en -crème, douchegel, shampoo, conditioner en bodylotion. En parfum zit ook in wasmiddel, wasverzachter en afwasmiddel. Parfum kan het risico op een allergische huidreactie of een rode, gevoelige huid vergroten.

Probeer Neutral baby & bestel een gratis proefpakketje

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

neutral.jpgHet babyhuidje is gevoeliger voor invloeden van buitenaf dan een volwassen huid. Daarom kan je voor baby’s kiezen voor een product zonder parfum en andere toevoegingen om op die manier het gevoelige babyhuidje te ontzien.

Neutral helpt het risico op allergische huidreacties te verminderen en bevat 0% parfum en 0% kleurstoffen. Neutral heeft ook een speciale babylijn zonder toevoegingen.

Aanbiedingen Cantaloop lingerie

Zwangerschapstopje__3_.jpgCantaloop™ is zwangerschapslingerie speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort en maximale ondersteuning van de buik en buste. Tijdens de zwangerschap ervaren heel veel vrouwen het als prettig om extra ondersteuning te voelen. Cantaloop zwangerschapslingerie is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen met elasthan, zodat het op de juiste plekken ondersteunt, maar niet knelt.

Review ZARQA baby

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

ZARQA_BabyOmdat de beschermingsfunctie van baby's nog niet helemaal ontwikkeld is, zijn baby- en kinderhuid veel kwetsbaarder dan de huid van volwassenen, ZARQA brengt deze kwetsbare huidjes in balans, zodat deze zich gezond kan blijven ontwikkelen.