Back Winnen!

Winnen!

WIN! Bio-Oil en uniek rompertje

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

bio.jpgBeroemdheden zijn dol op Bio-Oil, de huid olie uit Zuid-Afrika die wereldwijd door vrouwen (en zelfs mannen!) wordt gebruikt. Bio-Oil helpt dagelijks honderdduizenden vrouwen zwangerschap-striemen, littekens en ouderdomsverschijnselen zoals pigmentvlekken en rimpels voorkomen en behandelen.

Magie?
Aan Bio-Oil is niets magisch. Het is simpelweg een goed ontwikkeld product dat zijn heilzame werking onder meer dankt aan PurCellin Oil™. Die maakt dat de olie ‘licht’ smeert en geen vettige huid achterlaat. 

WIN! Een Safe ID pakket

(4 stemmen, gemiddeld 3.75 van 5)

scan_code.jpgadvertorial

Wat als jouw kindje alleen is en dringend hulp nodig heeft? Wie helpt jouw kindje als het op het strand in paniek ronddwaalt? Of wat als jouw kind groter is en zelfstandig naar school kan fietsen en er onderweg iets gebeurt?

WIN! Milestone Baby Cards

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

milestone.jpgAls kersverse ouders wil je alle mijlpalen van je kindje vastleggen. Deze momenten zijn uniek en bijzonder, om nooit te vergeten. Het eerste lachje, de eerste keer doorslapen, zijn eerste stapjes en ga zo door. Met de Milestone cards kun je deze momenten vastleggen en later terugkijken op alle mijpalen van je kindje.

De gift box bevat 30 geïllustreerde kaarten met alle 'belangrijke' gebeurtenissen. Zet de datum van de specifieke gebeurtenis op het kaartje en maak een foto van kind & kaart. Doordat je de datum erbij schrijft, hoef je je nooit meer af te vragen wanneer die eerste stapjes ook alweer waren gezet.

Omdat Kindje op Komst heel enthousiast is over deze leuke Milestone cards mogen wij er drie setjes weggeven. Wat moeten jullie doen?

  1. Like Kindje op Komst op Facebook
  2. Deel het bericht met je Facebook vrienden 

18 februari worden de winnaars bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

WIN! Een BabyBelt van Annadiva

(4 stemmen, gemiddeld 3.00 van 5)

babybeltAnnadiva is een webshop speciaal voor vrouwen met cup D of groter. De collectie van Annadiva bestaat uit een aantal bekende en bijzondere merken. Zo verkopen ze merken als Freya, Panache en Curvy Kate. Naast dagelijkse sets, vind je in het assortiment een uitgebreide collectie bijzondere ontwerpen. Annadiva verkoopt ook een groot aanbod aan voedingsBH’s en de Anita BabyBelt.

WIN! Het boek 'Vet man zo'n baby'

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

vet man zo'n babyDe meeste vrouwen hebben na het krijgen van hun kindje moeite hun oude lichaam weer terug te krijgen. Zo ook Tv-presentatrice Regina Romeijn. Regina: ‘een ontplofte watermeloen die dienst doet als hoofd en J-Lo-billen in de sinaasappel-variant; zomaar twee overblijfselen van mijn zwangerschap.’ Inmiddels is ze wel de trotse moeder van een prachtige dochter, maar minder trots op de extra kilo’s die er nog aan haar lichaam kleven.