Back Winnen!

Winnen!

WIN! Een bloemen cadeaupakket

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

Winactie_kindopkomst.nlKen jij iemand die wel eens extra in de watten mag worden gelegd? Iemand die pas een zoontje of dochtertje heeft gekregen en een bijzondere periode achter de rug heeft gehad? Kindje op komst mag 3 prachtige geboorteboeketten van bloemenzaak.nl weggeven.

Win! DVD van Eerste Hulp Bij Opvoeden

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

supernanny.jpgOpvoeden is een fulltime job. Steeds meer ouders hebben problemen met opvoeden en een groot deel voelt zich regelmatig machteloos en niet deskundig genoeg. Toch zijn veel ouders heel bewust met opvoeden bezig en begint men vaak goed gemotiveerd aan het ouderschap. Hoe goed ouders ook bezig zijn, iedere ouder krijgt te maken met dagelijks terugkerende valkuilen in de opvoeding.

Win! Een Maxi-Cosi Cabriofix

(4 stemmen, gemiddeld 4.50 van 5)

Maxi CosiLaat je baby lekker dromen in het Maxi-Cosi CabrioFix autostoeltje. Zonder je baby wakker te maken, zet je de CabrioFix vanuit de auto over op een kinderwagen of buggy van Maxi-Cosi.

Met de Maxi-Cosi Cabriofix kun je je baby gedurende zijn eerste levensjaar veilig vervoeren. De Cabriofix is eenvoudig in de auto te installeren in de auto met een 3-punts autogordel, Isofix of EasyBase 2 en wordt compleet geleverd met zitverkleiner, gordelbeschermers en zonnekap.

Win! Een Hotsling

hotsling sfeerHotslingHotslingHotslings zijn leuke, hippe draagdoeken in verschillende hippe designs. De doeken zijn van zeer hoge kwaliteit en door twee verstelbare riempjes op de schouder voor iedereen op maat te maken. De Hotsling kan dus door jou en je partner worden gebruikt.

WIN! Een Colorcap

(3 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

colorcapDe Colorcap is een leuke , vrolijke zonnekap die je baby in de maxi-cosi* beschermt tegen de zon, wind of andere weersomstandigheden. 

De Colorcap is tweezijdig te gebruiken, waardoor je dankzij twee verschillende prints een compleet andere uitstraling creëert. De Colorcap is gemaakt van rekbaar materiaal en past op de meeste merken en modellen maxi-cosi*.