Back Winnen!

Winnen!

WIN! 'Moeder worden voor je 25ste'

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Boek_moeder.pngBabypark is het adres waar je alles voor je baby kunt kopen. Of je nu je babykamer wilt inrichten of je bent op zoek naar trendy campingbedjes, mooie traphekjes of een vrolijk boxkleed, je vindt het allemaal bij Babypark. Je kunt de producten online en zonder verzendkosten bestellen in de webshop of ga naar één van de zeven vestigingen in Nederland.

WIN! Een The Body Shop Cadeaupakket

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Buriti BabyBuriti Baby is een nieuwe lijn babyproducten van The Body Shop. Deze overheerlijke lijn voor bad en body zit vol met natuurlijk verzachtende, vochtregulerende en rustgevende ingrediënten. Als hoofd ingrediënt is gekozen voor buriti-olie, afkomstig van de ‘boom des levens’ uit het Amazonegebied. Aan deze boom groeien vruchten die pitten bevatten. Deze pitten zijn rijk aan een unieke olie.

WIN! Kaartjes Ouders Natuurlijk

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

ouders beursOp 23 juni is in Arnhem alweer de derde editie van de beurs ‘Ouders Natuurlijk’. Verspreid over de dag kan je leuke producten bekijken die te maken hebben met natuurlijk ouderschap, je kan verschillende workshops en lezingen volgen. Dus ben je benieuwd naar babydragen, gebarentaal, samen spelen, bijvoeding, vaccinaties, communiceren met kinderen en nog veel meer? Doe dan mee aan deze actie.

WIN! Een EK-kwijlie

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

KwijliescollageMet de EK-kwijlie is je kindje helemaal klaar voor het EK en kan hij ongestoord kwijlen zonder een slab over zijn oranje-outfit te dragen. EK-kwijlies zijn hippe sjaaltjes/bandana’s met een hoog absorptiegehalte, waardoor de kleren van je kindje niet snel nat worden.

WIN! Stingray zwempakje

(4 stemmen, gemiddeld 4.75 van 5)

StingrayUV-kleding beschermt je kindje tegen 98% van de schadelijke zonnestralen. Stingray heeft chloorbestendige en UV-beschermende (UPF50+) kleding. De speciale stof beschermt niet alleen tegen de zon, maar is ook snel weer droog.