Back Winnen!

Winnen!

WIN! Een Dottie van Dotalicious

(3 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

dottie2.jpgEen echte hit zijn de uiltjes van Dotalicious. Het ontstaan van deze ‘Dotties’ ontstond toen Dot, de creatieve mama van de Dotties, een uiltje voor een lieve vriendin had gemaakt. Daarna stroomden de aanvragen binnen. Op de website stel je de Dotties samen, helemaal op maat. Welk stofjes? Welke stand van de ogen? Een naam erop, of toch maar niet? Met labeltjes, of zonder?

WIN! kaarten voor de komedie Mama!

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

mama!Vanaf nu is Mama!, een komedie over het moederschap in veel theaters te zien. Een komedie die enkele jaren geleden reeds op groot succes mocht rekenen. Dit seizoen wordt Mama! gespeeld door Esther Roord (Kees & Co.), Mary-Lou van Stenis (Vrienden voor het Leven), Annick Boer (Ja Zuster Nee Zuster) en Margo Dames (Het Gouden Ei). 

WIN! Een Babylicious reep van Chocstar

(3 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

chocstarEr is in Nederland bijna geen vrouw te vinden die niet van chocolade houdt. Op Chocstar.nl kun zelf fairtrade chocolade samenstellen zodat je de perfecte chocoladereep voor jezelf kunt laten maken. Daarnaast hebben ze ook een aantal voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van: 'Ludduvuddu', 'Anti-snotter choc' of 'Babylicious'

WIN! Denim slofjes van Gray Label

(3 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

gray labelGray Label is een organisch kledingmerk voor de kleine minimalist. Het is ontworpen door Emily Gray, voor baby's en kinderen tot en met zes jaar.

WIN! het boek 'Afvallen met Anne'

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

afvallen met Anne in 12 wekenWil jij je laatste zwangerschapskilo's kwijt? Of zijn er de laatste jaren ongemerkt kilo's bijgekomen? Met het boek 'Afvallen met Anne' leer je jezelf een gezonde en slanke leefstijl aan.