Back Winnen! WIN! Een Safe ID pakket

WIN! Een Safe ID pakket

(4 stemmen, gemiddeld 3.75 van 5)
scan_code.jpg

advertorial

Wat als jouw kindje alleen is en dringend hulp nodig heeft? Wie helpt jouw kindje als het op het strand in paniek ronddwaalt? Of wat als jouw kind groter is en zelfstandig naar school kan fietsen en er onderweg iets gebeurt?

Dit zijn scenario’s waar je liever niet aan wilt denken, maar waar je wel over moet nadenken. Het is in noodgevallen heel handig dat mensen die jouw kindje willen helpen weten hoe ze de ouders kunnen bereiken. Misschien zijn is er bepaalde medicatie nodig i.v.m. allergieën of ziektes.

Safe ID is een tag met een QR-code. Jouw kind kan die altijd bij zich dragen als hanger of bevestigd aan de kleding. Bij noodgevallen wordt de SafeID/QR-code gescand met behulp van een smartphone. In een paar seconden verschijnen alle gegevens die nodig zijn voor doeltreffende hulp op het display. Naam, adres, bloedgroep, medicijngebruik, familie...

Achter de QR-code gaat een klein dossiertje schuil dat eindeloos veel gegevens kan bevatten. Als ouder bepaal jij op www.safe-id.nl zelf wat wel en wat niet zichtbaar is. En je kunt de gegevens altijd actualiseren.

Winactie

Omdat wij veiligheid belangrijk vinden en Safe ID daaraan bijdraagt geven wij 10 setjes t.w.v. €19,50 weg. Het SafelD pakket bestaat uit een pas (creditcard formaat), een aluminium tag, een keycord en acht stickers. Wil jij meedoen? Laat hieronder een reactie achter waarom jij Safe ID zou willen gebruiken!

De winnaar wordt 18 maart 2013 bekendgemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Plaats reactie