Back Winnen! WIN! Bio-Oil en uniek rompertje

WIN! Bio-Oil en uniek rompertje

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)
bio.jpg

Beroemdheden zijn dol op Bio-Oil, de huid olie uit Zuid-Afrika die wereldwijd door vrouwen (en zelfs mannen!) wordt gebruikt. Bio-Oil helpt dagelijks honderdduizenden vrouwen zwangerschap-striemen, littekens en ouderdomsverschijnselen zoals pigmentvlekken en rimpels voorkomen en behandelen.

Magie?
Aan Bio-Oil is niets magisch. Het is simpelweg een goed ontwikkeld product dat zijn heilzame werking onder meer dankt aan PurCellin Oil™. Die maakt dat de olie ‘licht’ smeert en geen vettige huid achterlaat. 

De aanwezige de vitamines en plantenextracten worden direct diep in de huid opgenomen waar ze meteen aan het werk gaan. Bio-Oil is sinds de lancering in 2002 uitgegroeid tot het bestverkopende product in elf landen voor de behandeling van littekens en huidstriemen.

Winactie!
Kindje op Komst mag 4 x 125ML Bio-Oil (t.w.v. €19.95) + een uniek Bio-Oil rompertje weggeven! Wil jij kans maken op één van de leuke Bio-Oil pakketten? Laat hieronder een reactie achter waarom jij dit graag zou willen winnen. Deze actie loopt tot en met 15 april 2013. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Leuk weetje..
Kim Kardashian, Sienna Miller en Spice Girls zangeres ‘Mel B’ gebruiken Bio-Oil ook om zwangerschapsstriemen tegen te gaan of om littekens te vervagen.
 

Plaats reactie