Back Winnen! WIN! Een bloemen cadeaupakket

WIN! Een bloemen cadeaupakket

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)
Winactie_kindopkomst.nl

Ken jij iemand die wel eens extra in de watten mag worden gelegd? Iemand die pas een zoontje of dochtertje heeft gekregen en een bijzondere periode achter de rug heeft gehad? Kindje op komst mag 3 prachtige geboorteboeketten van bloemenzaak.nl weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Plaats hieronder een reactie en laat ons weten waarom deze kersverse moeder dit cadeaupakket moet winnen. Natuurlijk willen we ook van je weten of je voor het roze of het blauwe pakket gaat.

Cadeaupakket: Een prachtige jongen!

Dit boeket is opgemaakt met mooie witte bloemen en bloemen in blauwtinten. Het boeket is speciaal samengesteld om de geboorte van een jongen te vieren! Het boeket is afgemaakt met een schattig, blauw ballonnetje ter decoratie en er zijn o.a. delphiniums, distels, germini’s en agratums in verwerkt. En om de nieuwe moeder extra te verwennen ontvangt ze ook een luxe blauwe giftset met 3 verschillende handgemaakte badproducten van cacao.

Cadeaupakket: Een prachtig meisje!

Dit schattige boeket is speciaal samengesteld om de geboorte van een meisje te vieren. Het boeket bestaat uit mooie bloemen in verschillende roze tinten. In het boeket vind je onder andere rozen, calla’s, celosia’s en phlox. Er is ook een klein, roze ballonnetje in het boeket verwerkt. En om de nieuwe moeder extra te verwennen ontvangt ze ook een luxe rose giftset met 3 verschillende handgemaakte badproducten van cacao.

Wie zet jij graag in het zonnetje? Verras haar en laat je bloemen bezorgen bij die ene speciale moeder… 

Over Bloemenzaak

Bloemenzaak is een online bloemist sinds 1994. Wij bezorgen diverse soorten prachtige bloemen en boeketten vanuit uw luie stoel. Van romantische rozen tot aan fleurige verjaardagsbloemen maar ook voor bijzondere gelegeneheden hebben wij altijd een geschikte bos. Heeft u een spoedgeval? Als u nog voor 12:00 besteld, dan zorgen wij ervoor dat de bloemen vandaag nog worden bezorgd. Handig toch? Kenmerkend voor Bloemenzaak is ook onze zeven dagen vaasgarantie. Wij garanderen altijd verse bloemen!

 

 

Plaats reactie