Back Winnen! WIN! Een dvd-box van BabyTV

WIN! Een dvd-box van BabyTV

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)
babyTV

Maak nu met BabyTV kans op een dvd-box voor de allerkleinsten. Elke dvd is een verzameling van korte BabyTV afleveringen over een bepaald thema.

Deze leerzame en leuke dvd-box van BabyTV winnen?

Beantwoord de volgende vraag en stuur het antwoord met je naam, adres, telefoonnummer uiterlijk 5 januari 2012 naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  onder vermelding van “BabyTV actie”.

Op BabyTV zie je Tulli, een lief en nieuwsgierig karakter. Wat voor dier is Tulli?

a) Een pinguïn
b) Een aapje
c) Een slak 

BabyTV is 's werelds meest geliefde televisiezender voor baby’s en peuters. De zender zendt 24 uur per dag uit en is volledig reclamevrij. Op BabyTV zijn bekroonde shows te zien, welke gemaakt zijn in samenwerking met vooraanstaande deskundigen.

Ieder uur op BabyTV is een ontdekkingsreis vol verhalen, liedjes, rijmpjes en schattige karakters. De programmering is aangepast aan de dagelijkse planning van u en uw kind. Overdag nemen leuke karakters de allerkleinsten mee door de wereld vol muziek, natuur, kunst, taal, cijfers en vriendschappen. ’s Avonds en 's nachts zorgen rustige muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustgevende omgeving. 

 

BabyTV is overal in Nederland beschikbaar voor digitale televisie. Surf voor meer informatie over BabyTV naar www.babytv.com en klik hier voor meer informatie over de dvd’s.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

Plaats reactie