Back Winnen! WIN! kaarten voor de komedie Mama!

WIN! kaarten voor de komedie Mama!

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)
mama!

Vanaf nu is Mama!, een komedie over het moederschap in veel theaters te zien. Een komedie die enkele jaren geleden reeds op groot succes mocht rekenen. Dit seizoen wordt Mama! gespeeld door Esther Roord (Kees & Co.), Mary-Lou van Stenis (Vrienden voor het Leven), Annick Boer (Ja Zuster Nee Zuster) en Margo Dames (Het Gouden Ei). 

Ze spelen in een vertaling van Daphne Deckers, vier moeders die hilarische en vertederende anekdotes vertellen over zwanger zijn en moeder worden. Mama! gaat over ochtendmisselijkheid, over inknippen en uitscheuren, over pijnlijke tepels en blubberbuiken en nachten die wreed worden verstoord door babygehuil. Maar Mama! gaat ook over improvisatietalent en verliefd zijn op je eigen kind. Mama! is kortom een voorstelling waarin bijna iedereen zichzelf, zijn partner, een familielid of kennis herkent.

Kindje op Komst mag 5 x twee kaarten weggeven voor de komedie Mama! Wil jij kans maken? Laat hieronder een reactie achter waarom jij deze show absoluut moet zien. Je kunt ook een email sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Mocht je de kaartjes hebben gewonnen, dan mag je zelf de datum bepalen.

Deze actie loopt tot 5 maart 2012 . Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

Plaats reactie