Back Winnen! WIN! Kaartjes Ouders Natuurlijk

WIN! Kaartjes Ouders Natuurlijk

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)
ouders beurs

Op 23 juni is in Arnhem alweer de derde editie van de beurs ‘Ouders Natuurlijk’. Verspreid over de dag kan je leuke producten bekijken die te maken hebben met natuurlijk ouderschap, je kan verschillende workshops en lezingen volgen. Dus ben je benieuwd naar babydragen, gebarentaal, samen spelen, bijvoeding, vaccinaties, communiceren met kinderen en nog veel meer? Doe dan mee aan deze actie.

Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze onder begeleiding zelf vuur maken zonder lucifers en daarop wat lekkers klaarmaken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mooie hut of een eigen pijl en boog te maken. Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden, zodat het beursbezoek een ontspannen dagje uit voor het hele gezin wordt.

Kindje op Komst mag 2 x 2 kaartjes voor de beurs weggeven. Wil jij kans maken op deze kaartjes? Laat dan een reactie achter waarom jij wilt winnen of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De eerste 100 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met cadeautjes en kortingsbonnen.  

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

Plaats reactie