Back Winnen! WIN! Stingray zwempakje

WIN! Stingray zwempakje

(4 stemmen, gemiddeld 4.75 van 5)
Stingray

UV-kleding beschermt je kindje tegen 98% van de schadelijke zonnestralen. Stingray heeft chloorbestendige en UV-beschermende (UPF50+) kleding. De speciale stof beschermt niet alleen tegen de zon, maar is ook snel weer droog. 

De kleding is leuk om te dragen, chloorresistent en sneldrogend. Ideaal voor kids op het strand zodat ze lekker kunnen spelen in en rondom het water. 

Kindje op Komst mag namens Stingray en Babyshoppen.nl 4 zwempakjes weggeven. Wil jij kans maken op één van de zwempakjes? Laat een reactie achter waarom of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nog belangrijk: De pakjes zijn in alle kindermaten beschikbaar. Mocht je gewonnen hebben, nemen wij contact op en vragen we de juiste maat.

Het is heerlijk om lekker van het zonnetje te genieten. We worden er vrolijk van, de vitamine D zorgt voor een goede weerstand en met een mooi bruin kleurtje zien we er altijd beter uit. Toch is het belangrijk niet te vaak in de zon te gaan en om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je lekker van het zonnetje gaat genieten, dit komt doordat teveel UV-straling schadelijk is. 

Vergeet daarnaast jezelf en je kindje niet in te smeren met zonnebrand. UV werende kleding beschermt slechts een deel van de huid. De overige delen zoals het gezicht moeten altijd goed worden ingesmeerd. Aangeraden wordt om dit te doen met zonnebrand met SPF 50 erin.\

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

Plaats reactie