Lees hier de laatste columns van de Kindje op Komst columnisten.

Onze vakantie was...

Anouk.jpgWij hebben dit jaar een ‘rommel’vakantie gehad. Positief gezegd hadden we een zeer gevarieerd programma genoten. Maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat papa en mama – in tegenstelling van de kinderen - er niks aan heb gevonden.

Er was eens...

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

 

evil.jpg…een DVD kast die uitpuilde van de Disneyfilms. Roos krijgt maar geen genoeg van die films, vooral die met prinsessen zijn favoriet. Of in ieder geval elke film waarin een knap, jong mokkel verliefd wordt op een breedgespierde, sexy prins. Je weet wel, type gladgeschoren borstkas, golvend haar en opgepompte biceps. 

Vakantieplannen??

LindaEn? Wat gaan jullie deze vakantie doen?

Nou, onze vakantie staat in het teken van de ziekenhuisbezoeken. Hoe hebben wij het zo kunnen plannen? Op het lijstje staat onder andere: kinderarts, kno-arts, bezoek Consultatiebureau, diëtist voor Emily, en longarts voor mijn man…

We boeken vooruitgang! Langzaam keert de oude Emily terug

LindaInmiddels zijn we bijna 2 maanden bezig om glutenvrij te eten. Langzaam komt er een heel ander meisje naar boven, die ook heerlijk aan het peuter-puberen is. We kennen onze ups en downs, sommige dingen vallen mee en sommigen tegen.

Misschien was het de Ouzo

Iris.jpgMisschien was het de Ouzo. Of de belachelijk lekkere rode wijn die de ober ons had ingeschonken. Waarschijnlijk was het een optelsom van de hele dag: een heerlijke dag met zijn tweetjes naar de sauna. Ongegeneerd relaxen, beetje hangen in een dompelbad, wegzweten in de sauna en stoom afblazen in het Turkse stoombad. En vooral… geen aandacht vragende kids die om de minuut ‘MAMAAA!’ roepen omdat de tv aan moet, een sok scheef zit, een snottebel uit een neus is gevist of de volledige inhoud van een beker Fristi zich over de tafel uitspreidt. Niets van dat alles, gewoon een hele dag rozig zitten wezen in tientallen sauna’s en de dag gezellig afsluiten bij de Griek. Ja, de Ouzo hakt er dan wel in hoor. Zo kwam het dat we tijdens het eten de knoop doorhakten: we gaan voor een derde.