Linda

Dinnetjes van KOK

LindaHet is april 2009, ik pak de laatste pil uit mijn pilstrip. De tijd die komen gaat wordt spannend. Raak ik snel zwanger, gaat de zwangerschap goed? Er zijn veel vragen. Gelukkig kunnen we voor een voorgesprek terecht bij de verloskundige praktijk in de buurt. Ze vertelt alle ins en outs.

Met tranen in mijn ogen

(3 stemmen, gemiddeld 3.67 van 5)

met tranen in mijn ogen'S Ochtends word ik al door een vrolijk stemmetje gewekt.. Mama mama kom kom. Als ik dan de deur open doe van je kamertje dan sta je in je bedje met je armen in de lucht te zwaaien en moet ik je er zo snel mogelijk uit tillen. Je roept die die die en wijst naar de elfjes op de deur. 

Puzzelstukjes

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

Linda.jpgAf en toe heb ik het idee dat ik een puzzel ben...elk puzzelstukje beslaat een deel van mij. Een mama stukje, een werknemer stukje, een vrouw voor mijn man stukje, een eigen stukje en een hele boel stukjes nog voor andere doeleinden zoals vriendschappen hobby’s etc. En heel soms, dan is het wel is moeilijk om de puzzel goed neer te leggen. Want elk stukje heeft even veel aandacht nodig. Momenteel heb ik stukjes puzzel teveel. mijn puzzel klopt niet meer.