Week 37

(16 stemmen, gemiddeld 3.75 van 5)
37 weken zwanger

Moeder:
37 weken zwanger! Hoe bevalt het zwangerschapsverlof? Ga je koffer maar vast klaar zetten, over een paar weekjes heb je ineens een gezin. Als je van plan was om in het ziekenhuis te bevallen moet je de volgende dingetjes inpakken. Een lekker ruim T-shirt om voor tijdens de bevalling, je mooiste pyjama voor in het kraambed, een badjas, pantoffels, BH voor de borstvoeding, ondergoed, toiletspullen.

Vergeet uiteraard niet om je fototoestel mee te nemen. Ook handig is een lijstje met telefoonnummers van iedereen die je wil bellen. Je man zal niet de eerst zijn die ineens het telefoonnummer van zijn ouders niet meer weet door de spanning. De kans is groot dat deze nummers in je mobiele telefoon geprogrammeerd zijn, vergeet dus niet om je mobieltje mee te nemen! En natuurlijk heel belangrijk......dat leuke lieve eerste pakje dat je je baby zult aandoen.

Baby:
Je baby begint steeds minder te bewegen, de ruimte die hij nu heeft is dan ook heel beperkt.
Het hoofdje ligt al diep in je bekken. Voel je echter helemaal geen bewegingen meer dan is het verstandig om even contact met je verloskundige op te nemen. Je baby is nu ca. 46 cm en weegt 3000 gram.
 

Plaats reactie