Bobbi Boeken app

Bobbi Boeken appIn de vernieuwde applicatie van Bobbi Boeken ga je met Bobbi mee naar de dierentuin en beleef je hoe het is om een grote broer te worden. In de applicatie vind je verschillende spellen als memory en het schaduwspel en kun je een eigen theatervoorstelling maken.

Jennifer Aniston in verwachting

Jennifer Aniston in verwachtingVolgens het Britse tijdschrift ‘Look’ zou Jennifer Aniston al zes maanden zwanger zijn van haar eerste kindje.

Angelina Jolie opnieuw zwanger

Angelina Jolie opnieuw zwangerAngelina Jolie zou opnieuw in verwachting zijn, aldus een vriend van de actrice. Hoewel ze het niet officieel bekend wil maken, heeft ze het grote nieuws al met haar familie en vrienden gedeeld. 

Onveilige abortussen nemen toe

Onveilige abortussen nemen toeHet wereldwijde aantal abortussen is de afgelopen jaren gelijk gebleven, ondanks een enorme daling in de voorgaande periode. Verder blijkt dat het aantal onveilig uitgevoerde abortussen gestegen is, aldus de onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en het Guttmacher Instituut.

C1000 luier is vernieuwd

(3 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

c1000 luiersAdvertorial

Wij hebben voor jou de nieuwe C1000 luier door een aantal vrouwen laten testen.Sinds kort heeft C1000 een nieuwe luier die vernieuwd en verbeterd is en ook nog eens een stuk dunner is geworden. Een aantal reacties van moeders:

“De luiers absorberen super goed. De pasvorm is prima en wat is het fijn, dat de luiers dunner zijn geworden!”

“Een stuk dunner dan zijn voorganger. Alleen de maat valt wat groter uit. Wij zijn overgestapt naar een maatje kleiner”.

“Onze dochter (2) draagt ze zelfs ‘s nachts en is nog geen 1x door gelekt, en dat gebeurt met andere merken wel. Zeer tevreden”.

Wat is er nieuw aan de C1000 luiers?

  • Het unieke absorptiesysteem helpt je kindje droog te houden, dag en nacht.
  • Met een verbeterde absorberende kern voor snelle vochtopname.
  • Heeft een perfecte pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid.
  • Met een super ademende buitenkant om luieruitslag te helpen voorkomen. 
  • De kleinste maten (maat 1 en 2) hebben extra zachte zijkanten om het tere huidje van je pasgeboren kindje te beschermen.

Ook de luierbroekjes zijn nieuw. Ideaal vanaf het moment dat je kindje kan staan, omdat je je kindje dan ook staand kunt verschonen.

Maten

De maataanduiding op de verpakking maakt duidelijk welke maat je nodig heeft voor je baby. C1000 heeft een compleet assortiment luiers voor baby’s en peuters van 2 tot 30 kg  in 7 maten en luierbroekjes voor peuters van 8 tot 30 kg in 3 verschillende maten.

Zelf proberen? De luiers zijn te koop bij alle filialen van C1000.