Kinderen worden vaak verwekt tijdens kerst

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

kinderen worden vaak verwekt tijdens kerstOp 16 september worden meer kinderen geboren dan op andere dagen. Dit houdt in dat de meeste kinderen tijdens de kerstvakantie worden verwekt. Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek van The Daily Beast.

Glutenvrij dineren

glutenvrijMensen met coeliakie hebben een glutenintolerantie waardoor ze niet alles kunnen eten. Gluten zitten verwerkt in veel alledaagse producten zoals brood, pasta en koek. Dit maakt het soms lastig om een leuk gevarieerd diner op tafel te toveren, helemaal met de feestdagen.

Geen uitglijder meer

slipzolenNu het koude weer dichterbij komt, trekken we massaal de UGGS en andere warme laarzen weer aan. Maar dit warme schoeisel helpt je helaas niet als je op een ijzig stuk loopt. Voor zwangere vrouwen kan dit best gevaarlijk zijn. Je wilt met een klein kindje in je buik liever niet vallen.

Gezinsrekening van SNS

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

sparenAdvertorial

SNS Bank heeft de betaalrekening SNSBetalen geïntroduceerd. Deze rekening is uitermate geschikt voor gezinnen.

RIVM wil hervaccinatie tegen kinkhoest

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

kinkhoestIedereen die veel met zuigelingen te maken heeft, moet opnieuw worden gevaccineerd tegen kinkhoest. Op die manier krijgen pasgeboren genoeg bescherming tegen de besmettelijke ziekte, zegt Frits Mooi, projectleider kinkhoest van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.