UV-straling bij kinderen

(32 stemmen, gemiddeld 4.19 van 5)

UV_Straling.jpg

UV-straling bij kinderen:

Wij Nederlanders zitten graag in de zon. Het meest kwetsbaar zijn de huidcellen van kinderen van nul tot acht jaar. Wanneer zij zich verbranden ontstaan in de cellen een soort ‘littekens’ die zij hun hele leven meedragen. Aan de buitenkant is dit niet te zien, maar hoe meer ‘littekens’ hoe groter de kans op huidkanker. Daarom is het extra belangrijk om kinderen goed te beschermen. Regelmatig insmeren met zonnebrandcrème is belangrijk, maar biedt onvoldoende bescherming. Daarom is beschermende kleding, bijvoorbeeld een zwempakje of shirt maar ook een petje belangrijk, zeker voor kinderen. UV kleding biedt niet alleen optimale bescherming tegen schadelijk zonlicht, maar zit bovendien ook aan het strand en bij het zwemmen zeer comfortabel en is sneldrogend.

In onze webwinkel vind je een groot assortiment aan UV-producten

Susan Smit bevallen van een zoon

(3 stemmen, gemiddeld 3.67 van 5)

susansmitkinderkamer.jpgZaterdagochtend is Goof geboren! Voluit: Govert Antonie. Peter en ik zijn in een roes en Linde is al een trotse grote zus. Wat een rijkdom! Dit liet liet ze maandagochtend op haar Facebookpagina weten. Op Facebook plaatste Susan een foto van het eerste 'gouden uur' na de geboorte.

Regelmatig eten voorkomt kinderobesitas

Gezonde_voeding__3_.jpgVijf maaltijden per dag eten kan tieners beschermen tegen het ontwikkelen van overgewicht. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Oost-Finland.
De onderzoekers volgden ruim vierduizend Finse baby’s vanaf hun geboorte tot hun 16e. Zowel jongens als meisjes die dagelijks onbijt, lunch, diner en twee tussendoortjes aten, bleken minder vaak overgewicht of obesitas te krijgen.

It’s a boy: zoon voor William en Kate

Prince_William_and_Kate_2082309.jpg161599_100000280735410_119874895_q_1.jpgkate_middleton_is_bevallen.jpegKate Middleton is bevallen van haar eerste kind. De vrouw van prins William is maandag bevallen van een zoon in het St Mary’s Hospital in Londen. Dat bevestigt Kensington Palace.

Ellemieke Vermolen begint foodblog

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Zennas_bord1.jpgDe vrouw van topkok Sergio Herman, presentatrice Ellemieke Vermolen, is onlangs een foodblog begonnen: Ellemiekevermolen.com. Ellemieke wil haar lezers ‘inspireren over gezond eten voor het hele gezin’.