Zeldzaam mooie mensen

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

zeldzaam.jpgIn Nederland wordt een ziekte of aandoening aangemerkt als zeldzaam als minder dan 8.000 mensen aan deze aandoening of ziekte lijden. Terwijl vanuit de overheid en diverse fondsen miljoenen beschikbaar zijn voor onderzoek naar ‘bekende’ ziekten, staan de mensen met een zeldzame ziekte er vaak alleen voor. 

Redenen waarom mijn zoontje huilt

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

reasons.jpgDe blog is inmiddels al hartstikke populair en dat komt omdat alle ouders zich hierin kunnen herkennen. Greg Pembroke maakte foto’s van zijn huilende zoontje en plaatste die op zijn eigen Tumblr site, onder de naam Reasons My Son is Crying.

Zeldzame ziekte Mps 6

mp6.jpgEnkele dagen voor haar twintigste verjaardag werd bij Naomi de zeldzame ziekte Mps 6 vastgesteld. Een vroege ontdekking kan de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren. Helaas kwam de diagnose bij Naomi pas laat. 

Aandacht voor Kawasaki

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

daphne_deckers_en_kinderen.jpg“Als je kind gezond is dan heb je duizend wensen, maar als je kind ziek is dan heb je er nog maar één!” Daphne Deckers vertelt over haar zoontje Alec. Toen Alec net 1 jaar was geworden kreeg hij de zeldzame ziekte Kawasaki, een zware periode brak aan.

Koken met Allerhande voor Kids

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

yara.jpgah_pizza_3.jpgah_pizza.jpgah_pizza_2.jpgWil jouw kind ook graag helpen met koken? Leuk! Want hoe meer kinderen bezig zijn met eten klaarmaken, hoe vaker ze open staan voor proeven en gezond eten. Met de Allerhande voor Kids kunnen kinderen zelf ervaren hoé leuk kokkerellen is.