Zoektocht naar mooiste bekende moeder

Doutzen KroesRuud de Wild gaat dit jaar weer op zoek naar de mooiste MILF van Nederland. Aanstaande zondag is het Moederdag en dat is voor Radio 538 DJ Ruud de Wild reden om op zoek te gaan naar de meest sexy ‘MILF’ onder de Bekende Nederlanders. De ‘MILF-verkiezing’ bestaat inmiddels al vier jaar.

Alessandra Ambrosio bevallen van zoon

Alessandra AmbriosoModel Alessandra Ambrosio is bevallen van haar tweede kindje. Het Braziliaanse model, die bekend is van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret, verwelkomde maandag in het Braziliaanse plaatsje Florianopolis een zoontje.

Beyoncé geeft advies aan dochter

beyonce en blue ivyOndanks dat Beyoncé veel aandacht besteed aan haar uiterlijk, wil ze haar pasgeboren dochter Blue Ivy leren dat uiterlijk niet erg belangrijk is.

Roel van Velzen had bevalling bijna gemist

Roel van velzenRoel van Velzen heeft bijna de bevalling van zijn vrouw Marloes gemist. De zanger was onderweg naar Londen toen ineens de vliezen van zijn vrouw waren gebroken, een maand eerder dan uitgerekend.

Helft ouders heeft spijt van gekozen naam

Moeder met babyHet leek een perfecte naam voor je kindje, maar na verloop van tijd heb je toch spijt van de naam. Een naam kiezen voor de baby in je buik is een lastige taak, het is tenslotte een keuze voor het leven.