Actueel

Hilary Duff houdt ervan om moeder te zijn

Hilary DuffActrice Hilary Duff vindt dat haar favoriete ouderschapstaken iets is dat niet iedereen zal verwachten. Zij houdt namelijk van luiers verschonen. “Ik ben er echt goed in. Ik heb het helemaal onder de knie.”

Kinderen hebben grote zeggenschap in vakantiekeuze

VakantieKinderen hebben veel invloed in vakantiekeuze. Dit blijkt uit onderzoek van vakantiehuizenspecialist Belvilla. Bijna 500 respondenten met thuiswonende kinderen onder de 18 jaar namen deel aan het onderzoek.

120.000 euro voor Stop Kindermisbruik

yolanthe1.pngEen aantal BN’ers heeft afgelopen week 199.244 euro opgehaald voor de actie Lock Me Up, Free a Girl. Bekende sterren als Jörgen Raymann, Manuëla Kemp en zangeres Hind lieten zich om de beurt twaalf uur opsluiten in een hokje in een restaurant in Amsterdam.

Borstvoeding op verzoek

natuurlijk ouderschapIn Amerika is onlangs een heftige discussie ontstaan, doordat Time Magazine een foto op de cover had geplaatst van een moeder die haar driejarige zoontje borstvoeding geeft. EenVandaag speelt hier op in tijdens hun uitzending.

Handboek voor moeders: Relax mama

Relax mamaHet moederschap kent leuke en bijzondere momenten, maar het kan soms ook best verwarrend zijn. Iedere moeder krijgt wel eens een vlaag van onzekerheid. De buitenwereld lijkt het vaak leuker te hebben dan jij en je krijgt het idee dat andere moeders het allemaal beter doen. Allemaal onzin en daarom heeft uitgeverij Snor een nieuw boek uitgebracht: Relax mama.