Actueel

Zoektocht naar mooiste bekende moeder

Doutzen KroesRuud de Wild gaat dit jaar weer op zoek naar de mooiste MILF van Nederland. Aanstaande zondag is het Moederdag en dat is voor Radio 538 DJ Ruud de Wild reden om op zoek te gaan naar de meest sexy ‘MILF’ onder de Bekende Nederlanders. De ‘MILF-verkiezing’ bestaat inmiddels al vier jaar.

Beyoncé geeft advies aan dochter

beyonce en blue ivyOndanks dat Beyoncé veel aandacht besteed aan haar uiterlijk, wil ze haar pasgeboren dochter Blue Ivy leren dat uiterlijk niet erg belangrijk is.

Helft ouders heeft spijt van gekozen naam

Moeder met babyHet leek een perfecte naam voor je kindje, maar na verloop van tijd heb je toch spijt van de naam. Een naam kiezen voor de baby in je buik is een lastige taak, het is tenslotte een keuze voor het leven.

Babyshoppen.nl

Plaatje voor babyshoppenDe website van babyshoppen is compleet vernieuwd. Babyshoppen.nl is dé webwinkel voor exclusieve baby- en kinderartikelen. Vanaf het moment dat je zwanger wilt worden tot je zwanger bent, van de kraamtijd tot aan de kleutertijd toe. Je vindt er onder meer verzorgende producten, kraamcadeaus, speelgoed, boeken en kraampakketten.

Purina ONE 21 dagen test

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Purina ONEAdvertorial

Een glanzende vacht, heldere ogen, goede spijsvertering, speels en vol energie. Het zijn allemaal kenmerken die je graag ziet in je kat. Maar wist je ook dat de juiste voeding een belangrijke rol speelt in de zichtbare gezondheid van je kat? Eigenlijk heel logisch, want ook voor jou geldt dat de juiste balans van goede voeding je helpt er beter uit te zien.