Actueel

Loopstoel Titaniumbaby i Walk

loopstoel.jpgLoopstoel Titaniumbaby i Walk.

Help je Koter bij het leren lopen in deze i Walk loopstoel van Titaniumbaby.
Je kleine gaat binnen no-time op onderzoek door de hele woonkamer in deze loopstoel. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor dus lichtgewicht, waardoor je kindje zich gemakkelijk kan verplaatsen. De loopstoel heeft een handig groot electronisch speelblad met diverse speeltjes. Het autotje op het speelblad kan er ook af om mee te spelen. Zo hoeft je kindje zich niet te vervelen tijdens zijn ontdekkingstocht.

Deze loopstoel is verkrijbaar in onze webshop voor € 59,95

NIEUW JASJE

NIEUW JASJE

Babyshoppen wordt in een nieuw jasje gestoken. Er komt een nieuw betaalsysteem, nieuwe artikelen en leuke acties. Kortom, online shoppen voor je kleine is nog nooit zo gemakkelijk geweest. We zullen de veranderingen met je delen.Baby_verzorgingsset_assorti.jpgkikkerset.jpg

ACTIE
Nu als leuke zomeractie een Kikker peutersetje. Bestaat uit een beker, plat bord, diep bord, lepeltje en 3-delig peuterbesteksetje.
Prijs:
Van € 12,25
Voor € 7,25
Let op! Voor de snelle beslissers, de eerste 50 geleverd met gratis rugtasje. (OP=OP)

U kunt deze bestellen in onze webwinkel.
Kortingscode: Peuterzomerset

    

VERZORGENDE SET NATALIS

Verzorg je kindje alleen met zachte en PH-neutrale producten. Deze set bevat zes producten om je kindje van top tot teen te verzorgen. Alle producten zitten in een handige verpakking (250 ml) zodat je ze makkelijk kunt gebruiken.
De set bevat:
1 flacon baby shampoo
1 flacon baby haarlotion
1 flacon baby schuimbad
1 flacon baby bodymilk
1 flacon baby olie
1 flacon hygiënische handzeep*
* Hygiënische handzeep niet gebruiken voor de baby

Prijs:
Van € 17,94
Voor: € 12,95

U kunt deze bestellen in onze webwinkel.
Kortingscode: NatalisZomer

Libresse Multistyle

Jij hebt vast het goede nieuws meegekregen . Zo niet..? ik praat jou even bij. Libresse heeft een innovatief inlegkruisje gelanceerd genaamd: de Libresse Multistyle inlegkruisjes.Libresse2.jpg

Ja dames we hebben het hier over serieuze inlegkruisjes. Deze inlegkruisjes kunnen in wel elk soort ondergoed die je in je onderbroeken la hebt liggen.
Ik heb ze geprobeerd in een string ja dat kan ook!! Hipster, slip en zelfs in een boxer. Toen ik het voor het eerst hoorde, dacht ik dat dit onzin was. Ik bedoel, doordat het zo flexibel zijn, kan het toch nooit voldoende beschermen en alles absorberen. Dat was dan mijn eerste gedachte er bij. Maar ik moest het uit proberen en dat heb ik gedaan.
Ik kreeg het pakketje thuis gestuurd en ik begon te proberen in een hipster. Die vind ik nou het fijnste dragen. Libresse heeft 6 punten dat zij beweren wat het inlegkruisje doet.

  1. flexibel kanten die in alle soorten ondergoed passen
  2. absorberende kern voor de dagelijkse bescherming
  3. breder front om schuiven te  voorkomen
  4. een licht en buigzaam midden dat lekker blijft zitten
  5. individueel verpakt voor  handtas of thuis
  6. zo flexibel het beweegt met je mee

Ik heb op alle punten gelet en ik moet zeggen dat het inderdaad klopt. Je zag ze trouwens ook niet door me jurk heen, wat ik wel erg prettig vind. Maar ik moet er wel even bij zeggen dat dit niet voor een hevige menstruatie is. Libresse Multistyle is vooral voor dagelijkse bescherming  bedoeld of voor een lichte menstruatie kan je het ook gebruiken. Ik heb ze voortaan altijd in me tas.

Natuurlijk willen wij ook weten wat jij van deze nieuwe generatie inlegkruisjes vindt en daarom worden er 20 verpakkingen weggegeven aan de lezeressen die ons vertellen waarom ze niet kunnen wachten om de Libresse Multistyle inlegkruisjes zelf uit te testen. De leukste inzendingen krijgen van ons een verpakking toegestuurd!

Stuur een mail aan de redactie met jouw verhaal waarom jij dit zou willen testen.

Wij zijn reuze benieuwd naar jullie inzendingen. Probeer de Libresse Multistyle inlegkruisjes gauw uit en deel je ervaringen met ons!

Libresse

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

De nieuwe revolutie op het gebied van inlegkruisjes : de Libresse MultistyleLibresse.jpgLibresse_2.jpg

Libresse heeft een innovatie lijn inlegkruisje gelanceerd genaamd: de Libresse Multistyle inlegkruisjes. Net, als volgens mij een hoop andere dames, was ook onze eerste reactie: ‘inlegkruisjes, die zijn er toch al genoeg?’. Maar deze zijn echt anders. Ze passen namelijk in elk soort ondergoed! Ontzettend handig als je het mij vraagt. De inlegkruisjes hebben flexibele zijkanten die je heel gemakkelijk kunt omvouwen, ideaal! Zo kun je dus heel gemakkelijk het inlegkruisje omvormen naar hoe jij het wil. Wil je tussen je menstruatieperiodes ook zeker zijn van een fris en veilig gevoel, en toch die leuke string aan? Dit is vanaf nu gewoon mogelijk! Heerlijk!
Zit er nog een negatieve kant aan deze flexibele inlegkruisjes zoals minder absorptie door het iets kleinere formaat? Nee! Hij absorbeert net zoveel als dat je gewend bent van een normaal inlegkruisje. Ook zijn de inlegkruisjes per stuk verpakt in een leuke print en hierdoor dus makkelijk én vooral veilig mee te nemen in je tas. Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe revolutionaire inlegkruisjes? Probeer ze nu zelf uit en vraag hier een proefpakketje aan.

Wij voelen ons altijd lekkerder en net iets zelfverzekerder in ons favoriete ondergoed. Of het nu een “sexy string”, “hippe hipster” of “romantische rio” is.  Nu is het ook mogelijk om je altijd zo te voelen. Ongeacht welk “periode”.

Libresse heeft een super leuke campagne gelanceerd om alle dames van Nederland zelf de kans te geven om hun eigen ondergoed te ontwerpen en misschien zelfs te winnen! Super leuk! Je kan kiezen uit de afwerkingen, de kleuren en zelfs de stof. Je kan dus heerlijk je creatieve ei kwijt. Ga dus snel naar www.multistylecollection.nl, ontwerp je eigen broekje en maak kans op een eigen ontworpen & handgemaakt exemplaar.

Mama Cafes vieren Moederdag

Mama Cafés vieren MoederdagMoederdag2015.jpg

In de week van Moederdag organiseren de Mama Cafés dit jaar een speciale Mama Café editie. Door het hele land heen zetten Mama Cafés de moeders bij hen uit de regio in het zonnetje door een zogenaamde Mama Verwendag te organiseren. Dit zijn feestelijke en gezellige activiteiten om moeders geheel volgens het gedachtegoed van Moederdag te verwennen. De Mama Verwendag wordt landelijk gecoördineerd door het Mama Café Netwerk.

De Mama Verwendag
Moederdag vindt dit jaar plaats op zondag 10 mei. In het kader van deze dag rondom het moederschap organiseren de Mama Cafés rondom deze datum een speciale editie om hun bezoekende mama’s flink in de watten te leggen. De activiteiten verschillen per locatie, maar bezoekers kunnen hierbij bijvoorbeeld denken aan een make-over door een schoonheidsspecialist, een speciale Moederdag workshop, speciale (gezonde) lekkernijen of de aanwezige van een masseuse. Uiteraard zijn alle activiteiten georganiseerd met het oog op de aanwezigheid van de jonge kinderen die meekomen met de moeders. Via de website www.mamacafenetwerk.nl kun je terugvinden welke Mama Cafés de Mama Verwendag organiseren.

Wat is een Mama Café
Het Mama Café heeft als doel om een laagdrempelige ontmoetingsplek te zijn voor kersverse ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Veel ouders hebben te maken met onzekerheden in de zo belangrijke eerste levensjaren van een kind. Door het samenbrengen en verbinden van ouders uit dezelfde regio ontstaat er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en vriendschap op te bouwen. Het Mama Café is een plaats waar je kan ontmoeten, samen spelen en gewoon even kan ontspannen.

Het Mama Café Netwerk
Het succesvolle concept van het Mama Café wordt in steeds meer steden georganiseerd. Het Mama Café Netwerk verbindt en ondersteunt deze lokale Mama Cafés. Daarnaast zet het netwerk zich in voor naamsbekendheid van de Mama Cafés zodat jonge ouders en hun kinderen weten wat een Mama Café is en waar die te vinden zijn!