Actueel

Schoentjes van moedermelk

babyschoenen.jpgSchoenen van moedermelk, wie het leest moet misschien twee keer slikken. Al eerder zijn er sieraden en ijsjes van moedermelk gemaakt, maar nu ook babyschoenen. Ontwerpers Tanya Dean en Nick Gant hebben met behulp van gedoneerde moedermelk de schoenen ontworpen.

Susan Smit zwanger

(7 stemmen, gemiddeld 4.00 van 5)

SusanSmitzwanger2.jpgSusan Smit is opnieuw in verwachting. Ze is nu 3,5 maand zwanger laat zij aan Kindje op Komst weten. “Het is tot nu toe precies hetzelfde: de eerste drie maanden enorm misselijk. Alles waar ik eerder over heb geschreven komt weer helemaal terug”.

Zeldzaam mooie mensen

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

zeldzaam.jpgIn Nederland wordt een ziekte of aandoening aangemerkt als zeldzaam als minder dan 8.000 mensen aan deze aandoening of ziekte lijden. Terwijl vanuit de overheid en diverse fondsen miljoenen beschikbaar zijn voor onderzoek naar ‘bekende’ ziekten, staan de mensen met een zeldzame ziekte er vaak alleen voor. 

Redenen waarom mijn zoontje huilt

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

reasons.jpgDe blog is inmiddels al hartstikke populair en dat komt omdat alle ouders zich hierin kunnen herkennen. Greg Pembroke maakte foto’s van zijn huilende zoontje en plaatste die op zijn eigen Tumblr site, onder de naam Reasons My Son is Crying.

Zeldzame ziekte Mps 6

mp6.jpgEnkele dagen voor haar twintigste verjaardag werd bij Naomi de zeldzame ziekte Mps 6 vastgesteld. Een vroege ontdekking kan de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren. Helaas kwam de diagnose bij Naomi pas laat.