Actueel

Aandacht voor Kawasaki

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

daphne_deckers_en_kinderen.jpg“Als je kind gezond is dan heb je duizend wensen, maar als je kind ziek is dan heb je er nog maar één!” Daphne Deckers vertelt over haar zoontje Alec. Toen Alec net 1 jaar was geworden kreeg hij de zeldzame ziekte Kawasaki, een zware periode brak aan.

Koken met Allerhande voor Kids

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

yara.jpgah_pizza_3.jpgah_pizza.jpgah_pizza_2.jpgWil jouw kind ook graag helpen met koken? Leuk! Want hoe meer kinderen bezig zijn met eten klaarmaken, hoe vaker ze open staan voor proeven en gezond eten. Met de Allerhande voor Kids kunnen kinderen zelf ervaren hoé leuk kokkerellen is.

Week van het Vergeten Kind 2013

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

vergetenkind.jpgDe Guusje Nederhorst Foundation organiseert van 28 januari 2013 t/m 4 februari 2013 de Week van het Vergeten Kind. Een groot feest op speellocaties in het land voor kinderen voor wie het leven tot nu toe geen feest is. Deze kinderen wonen in jeugdzorginstellingen, maatschappelijke opvangcentra en asielzoekerscentra. Kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en dus niet gewoon kind kunnen zijn.

SALE: Belly Bandit

Couture1.jpgDe Belly Bandit is speciaal gemaakt voor de zojuist bevallen vrouw. De belly Bandits zijn momenteel enorm afgeprijsd op Babyshoppen. Alle soorten zijn nu te koop voor €19.95. Dit betekent een korting van €30 tot €60! Wees er snel bij, want op=op.

Stagiaire gezocht

stageVoor de website van Kindje op Komst zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Jij bent ‘een beetje’ thuis in de onderwerpen zwanger, baby’s en kinderen?, doet een media(gerelateerde) opleiding en zoekt een stageplek vanaf februari.