Actueel

Populairste namen van 2012

populaire kindernamenEmma en Daan zijn de populairste kindernamen van 2012. Het jaar ervoor waren Daan en Emma ook al het populairst, net als in 2009. Dat meldde de Sociale Verzekeringsbank (SVB) vrijdag. De snelst stijgende naam is Bram. Die naam gaat van plaats 16 naar 2. Sem, Lucas en Milan maken de top vijf compleet. 

Megan fox vond bevalling heftig

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Follow my blog with Bloglovin

Megan_Fox_kindjeDe bevalling van haar eerste kindje was voor Megan Fox veel zwaarder dan ze had verwacht. De  actrice beviel afgelopen september van zoontje Noah maar ze onthult aan Access Hollywood dat ze niet voorbereid was op de intense pijn.

Wie beschermt je buik?

(2 stemmen, gemiddeld 3.00 van 5)

bepanthenAdvertorial

Hoera, je bent zwanger! De mooiste tijd van je leven. Je lichaam ondergaat de komende 9 maanden een ware transformatie, waardoor zwangerschapsstriemen kunnen ontstaan. Smeer daarom al in het begin van je zwangerschap met een verzorgende balsem. Zo help je striemen te voorkomen en te verminderen.

Op tijd smeren

Striemen kun je nooit helemaal voorkomen, omdat erfelijke factoren ook een rol spelen. Gelukkig kun je er wel iets aan doen, door vanaf het begin van je zwangerschap je huid dagelijks in te smeren met Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem. Zo houd je je huid in optimale conditie en help je striae te voorkomen of in elk geval te verminderen. Wacht niet op de eerste striemen voordat je gaat smeren. De eerste tekenen van striemen (onderhuidse scheurtjes) zijn niet zichtbaar!

Waarom Bepanthen

Natuurlijk wil je een balsem die een optimaal resultaat geeft. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen én het huidherstel te ondersteunen. Een belangrijk ingrediënt is Centella Asiatica, een plantenextract dat de aanmaak van collageen stimuleert. Dit versterkt de huid tijdens het uitrekken door de zwangerschap en vermindert striemen. Uit een wetenschappelijke studie blijkt dat een crème die Centella Asiatica bevat in 66% van de gevallen het ontstaan van zwangerschapsstriemen voorkomt en de ernst van striemen vermindert met 33%*.

 

Win een pretecho!
 
Wil jij kans maken op een pretecho t.w.v. €100 of 1 van de 5 Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsems? Vertel ons jouw geheim tegen striae. Je kunt een reactie hieronder achterlaten of een mail sturen. 

*J. Mallol. Prophylaxis of striae gravidarum with a topical formulation. A double blind trial. Inter. Journal of Cosm. Science 13, 51-57 (1991).

 

De natuur in met OERRR

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

OERRRRTijdens de herfstvakantie lekker naar buiten met je kinderen? Bestel dan hier de gratis OERRR-kaarten van Natuurmonumenten, waarmee je kinderen (en jijzelf!) zich buiten spelenderwijs vermaken, en bovendien een boel leren over de natuur. 

 

Angela Groothuizen schrijft kinderboek

Angela_Groothuizen_Vanaf vandaag ligt het eerste kinderboek van Angela Groothuizen in de winkel. Het heet Paula en Khaliloen het beschrijft een vriendschap tussen een Nederlands meisje en een Marokkaans jongetje. Het thema sluit goed aan bij het thema van de Nationale Kinderboekenweek: “Hallo Wereld”