Actueel

Visolie verbetert gedrag van kinderen

goed gedragKinderen die dagelijks een dosis visolie binnen krijgen, hebben een beter leesvermogen en gedragen zich beter. Dit blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de universiteit  van Oxford.

Enig kind vaker overgewicht

lachende_baby.jpgKinderen die geen broers of zussen hebben, krijgen vaker met overgewicht te maken. Dat meldt een team van Europese onderzoekers in Nutrition and Diabetes.

Geen carrière meer?

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

werkende moederVrouwen die kinderen krijgen, hebben minder uitdagend werk na hun zwangerschap. Dit blijkt uit een Belgisch onderzoek aan de Vrije Universiteit van Brussel (VUB) onder ruim 800 vrouwen, die zes jaar lang werden gevolgd.

Stagiaire gezocht

stagiaireWij zoeken een stagiair(e)! Ben jij ‘een beetje’ thuis in de onderwerpen zwanger, baby’s en kinderen?, doe je een media(gerelateerde) opleiding en zoek je een stageplek vanaf 1 september? Lees dan gauw verder.

Zachte & beschermde billetjes met Zwitsal

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Zwitsalbillendoekjes sensitiveAdvertorial

Iedere moeder wil mooie billetjes voor haar baby die vrij zijn van roodheid, irritaties en plekjes. Niets is namelijk vervelender dan dat je kindje zich niet fijn voelt door geïrriteerde billetjes.