Babynieuws

Susan Smit bevallen van een zoon

(3 stemmen, gemiddeld 3.67 van 5)

susansmitkinderkamer.jpgZaterdagochtend is Goof geboren! Voluit: Govert Antonie. Peter en ik zijn in een roes en Linde is al een trotse grote zus. Wat een rijkdom! Dit liet liet ze maandagochtend op haar Facebookpagina weten. Op Facebook plaatste Susan een foto van het eerste 'gouden uur' na de geboorte.

Kim Kardashian bevallen van een dochtertje

(1 stem, gemiddeld 1.00 van 5)

Kim_K.jpgDe Amerikaanse realityster Kim Kardashian is zaterdagochtend, 15 juni, bevallen van een dochter. Kim zag er al maanden uit alsof ze op ieder moment kon bevallen, in werkelijkheid was ze pas over een maand uitgerekend. Het is het eerste kindje van Kim Kardashian en haar vriend, rapper Kanye West.

Adele bevallen van een zoontje

adele_simon_konecki_ftr.jpegNaar verluidt hebben Adele en haar vriend Simon Konecki een zoontje gekregen. Dat meldt The Sun.Het stel heeft nog niks bevestigd, maar de geruchten gaan dat de zangeres en haar vriend zijn deze week ouders geworden van een jongen. Ook is de naam van haar zoontje nog niet bekend.

Reese Witherspoon bevallen

Reese WhiterspoonReese Witherspoon is donderdag voor de derde keer moeder geworden. Reese heeft donderdag het leven geschonken aan een jongetje. Dit heeft de manager van Reese bevestigd aan People.

MÁDARA babyproducten

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

MÁDARAVoor je baby wil je het allerbeste. Daar heeft MÁDARA op ingespeeld. Zij hebben natuurlijke babyproducten in het assortiment die in Letland worden geproduceerd, waarbij er gebruik wordt gemaakt van Baltische planten.

Meer artikelen...