Babynieuws

Gisele Bündchen zwanger van tweede kindje

GiseleTopmodel Gisele Bündchen is zwanger van haar tweede kindje. Al wekenlang gaan er geruchten rond dat ze zwanger zou zijn. Maar nu is het dan eindelijk bevestigd. “Ja ze is zwanger. Al drie maanden nu”, verklapt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift US Magazine.

Miljuschka Witzenhausen bevallen van dochtertje

MiljuschkaMiljuschka Witzenhauzen is zondagavond bevallen van haar tweede kindje. Ze heeft haar dochtertje de namen Felina Stientje gegeven.

Kindje op komst voor Dean Saunders

Dean en JamieDean Saunders en zijn vriendin Jamie Faber verwachten hun eerste kindje. Jamie is al bijna vijf maanden zwanger. Het begin van de zwangerschap was heftig.

Alessandra Ambrosio bevallen van zoon

Alessandra AmbriosoModel Alessandra Ambrosio is bevallen van haar tweede kindje. Het Braziliaanse model, die bekend is van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret, verwelkomde maandag in het Braziliaanse plaatsje Florianopolis een zoontje.

Roel van Velzen had bevalling bijna gemist

Roel van velzenRoel van Velzen heeft bijna de bevalling van zijn vrouw Marloes gemist. De zanger was onderweg naar Londen toen ineens de vliezen van zijn vrouw waren gebroken, een maand eerder dan uitgerekend.