Babynieuws

Maggie Gyllenhaal bevallen van tweede dochter

Maggie GyllenhaalActrice Maggie Gyllenhaal is voor de tweede keer moeder geworden van een dochtertje. Het is even geheim gehouden, want het kindje is 19 april al ter wereld gekomen, bevestigt een woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

Angela Schijf bevallen van dochter

Angela Schijf“Ze is er! Gezond & wel. Ons 3e meisje: ZUS”, was het bericht op twitter waarmee Angela Schijf donderdagmiddag liet weten dat ze is bevallen van een dochter. Zus is woensdag geboren en moeder en kind maken het goed.

Jennifer Aniston in verwachting

Jennifer Aniston in verwachtingVolgens het Britse tijdschrift ‘Look’ zou Jennifer Aniston al zes maanden zwanger zijn van haar eerste kindje.

Angelina Jolie opnieuw zwanger

Angelina Jolie opnieuw zwangerAngelina Jolie zou opnieuw in verwachting zijn, aldus een vriend van de actrice. Hoewel ze het niet officieel bekend wil maken, heeft ze het grote nieuws al met haar familie en vrienden gedeeld. 

Beyoncé bevallen van dochter Blue Ivy Carter

Beyoncé bevallen van dochter Blue Ivy Carter Het is nu officieel! Na wekenlang speculeren is Beyoncé eindelijk bevallen van haar eerste kindje. Op 7 januari beviel de zangeres in een ziekenhuis in New York van dochter Blue Ivy Carter.