Echte mannen-dieet

echte_mannen_dieet.pngNieuw: Echte mannen-dieet. Diëten en lekker eten met The Hairy Dieters.

Deze week verschijnt het Echte mannen-dieet (stiekem ook voor vrouwen) van The Hairy Dieters,  een absolute bestseller in Engeland. Het olijke duo Si King en Dave Myers, type echte mannen, laat zien dat diëten en lekker eten echt samen kunnen gaan.

Dave Myers en Si king toeren al jaren voor de BBC op de motor al etend door Engeland. Met de jaren groeide ook hun taille. Ze gooiden radicaal hun levensstijl om maar bleven trouw aan hun liefde voor heerlijk eten. Resultaat is dit boek vol stoere gerechten vol smaak die slim bereid zijn: met handige tips en slimme ingrediënten maken deze heren slanke gerechten voor mannen (en vrouwen) met trek.

Si King en Dave Myers leerden elkaar kennen via hun werk. Ze zijn geen professionele chefs maar wel echte foodies. Voor de BBC reizen ze al jaren op hun motor door Engeland. Van hun eerste dieetboek, The Hairy Dieters zijn meer dan 1,2 miljoen exemplaren in Engeland verkocht.

Echte mannen-dieet (stiekem ook voor vrouwen). Voor iedereen met stevige trek.

Dave Myers & Si King
Verschijningsdatum: 20 november 2014
Prijs: € 17,50
ISBN: 9789021558196

Thomas Berge vindt kind krijgen 'heel heftig'

thomas_berge.jpegHet vaderschap bevalt Thomas Berge uitstekend, maar hij vindt het niet makkelijk. "Eigenlijk is alles heftig aan het krijgen van een kind", aldus Thomas tegen weekblad Party.
Thomas en zijn vriendin Myrthe Milius zijn ouders van zoontje Jack. Zijn vriendin beviel in juni van vorig jaar.

Roel van Velzen opnieuw vader geworden

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

 

roel.jpgZanger Roel van Velzen is voor de tweede keer vader geworden. Het jongetje  heeft de naam Boaz gekregen. Dit heeft hij vandaag bekend gemaakt bij de ochtendshow van Giel Beelen.

Jan Smit wordt opnieuw vader

(2 stemmen, gemiddeld 3.00 van 5)

jan.jpgJan Smit wordt opnieuw vader. Zijn vrouw Liza is in verwachting van hun tweede kind samen. Dit maakt de Volendamse zanger dinsdagavond bekend in RTL Boulevard. Het stel heeft al twee dochtertjes; Emma en Fem. Fem is een dochtertje van Liza uit een eerder huwelijk.

Thomas Berge wordt vader

(5 stemmen, gemiddeld 2.40 van 5)

thomas bergen wordt papaThomas Berge wordt vader. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt op Twitter. Hij schrijft: '12 weken zijn voorbij, eindelijk..!! Nu kunnen we jullie vertellen dat we in blijde verwachting zijn van een kindje!'