Papa worden

Jan Smit wordt opnieuw vader

(2 stemmen, gemiddeld 3.00 van 5)

jan.jpgJan Smit wordt opnieuw vader. Zijn vrouw Liza is in verwachting van hun tweede kind samen. Dit maakt de Volendamse zanger dinsdagavond bekend in RTL Boulevard. Het stel heeft al twee dochtertjes; Emma en Fem. Fem is een dochtertje van Liza uit een eerder huwelijk.

Thomas Berge wordt vader

(5 stemmen, gemiddeld 2.40 van 5)

thomas bergen wordt papaThomas Berge wordt vader. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt op Twitter. Hij schrijft: '12 weken zijn voorbij, eindelijk..!! Nu kunnen we jullie vertellen dat we in blijde verwachting zijn van een kindje!'

Ouders met stress hebben vaker zware kinderen

stress kinderenHoe meer stress ouders ervaren, hoe groter de kans dat hun kinderen overgewicht of obesitas ontwikkelen. Dat blijkt uit een onderzoek dat is verschenen in Pediatrics.

Prins William praat over kinderen

William en KateTijdens het bezoek dat prins William en zijn vrouw Kate brachten aan Singapore, doet prins William aanwezigen een boekje open over het aantal kinderen dat hij graag zou willen.

Achternaam van een kind

(1 stem, gemiddeld 4.00 van 5)

achternaam babyTegenwoordig heb je de mogelijkheid om te kiezen om jouw baby de achternaam van jou of de moeder te laten dragen. Maak je geen keuze dan krijgt de baby een achternaam toegewezen, bepaalt door jouw burgelijke staat; ongehuwd of gehuwd.