Terug naar de voorpagina
Home Zwanger worden Zwanger Baby Peuter Columns Video's Verhalen Forum Winkel Ledensite Verlies

Help onze vlindertjes een eigen plekje krijgen.

Wij zouden graag onze vlindertjes een eigen domeinnaam geven, helpt u ons mee door een donatie? U kunt een bedrag over maken op rekeningnummer 15.70.42.995 t.n.v. Kindje op Komst te Amsterdam onder vermelding van donatie Vlindertuin. Of u kunt gebruik maken van het onderstaande formulier en ons door middel van een éénmalige machtiging de donatie van uw rekening laten afschrijven.

Om uw donatie te kunnen verwerken verzoeken wij u alle met een * gemerkte velden in te vullen.

Voornaam
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Provincie
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bankrekeningnummer *
Te doneren bedrag in € *

Hierbij machtig ik Kindje op Komst om éénmalig het totaalbedrag af te schrijven van mijn bank of girorekening. Zodra het bedrag op de rekening van Kindje op Komst is bijgeschreven wordt mijn bestelling verzonden.

Deze éénmalige machtiging is onherroepelijk en wordt binnen 7 dagen na ontvangst ten gunste van rekeningnummer 15.70.42.995 afgeschreven.

Kindje op Komst respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
Klik hier om onze volledige privacy policy lezen.

Loginnaam
Wachtwoord


Nog geen lid?
Klik hier
voor info!
Type je zoekterm
Nieuwsbrief
Kindje op Komst is een initiatief van Natalis Concepts in Healthcare B.V .
Terug naar de voorpagina