Zoete aardappel uit de oven met groenten

(2 stemmen, gemiddeld 4.50 van 5)

zoete aardappel uit de ovenMet kinderen is het niet altijd makkelijk om wat gezonds op tafel te zetten. "ik hou niet van groen!' Daarom moet je als moeder af en toe creatief zijn met eten. Dit recept zorgt er gegarandeerd voor dat de kids hun vingertjes erbij zullen aflikken. Heerlijk gezond en toch lekker.

Trend: vlechten maken

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

watervalvlechtvisgraatVlechten zijn tegenwoordig weer helemaal hot. Ze zijn niet alleen erg mooi maar ook erg handig wanneer je haar in de weg zit en je toch nét iets anders wil dan die gewone staart. We kennen allemaal de standaard vlecht met 3 plukken, maar er zijn nog zoveel meer variaties op deze basis variant. 

Autospelletjes met je kindje

spelletjes.jpgIedereen kent het gevoel nog wel. Als klein kind achter in de auto met je ouders op vakantie. De reis leek eindeloos te duren. Om de reis voor jouw kindje wat leuker te maken, hebben wij een aantal spelletjes op een rij gezet.

Nicolette Kluijver over zwangerschap

Nicolette KluijverNicolette Kluijver geniet volop van haar zwangerschap. Samen met haar vriend Joost Staudt verwacht ze over twee maanden haar eerste kindje: een dochter.

Zware baby? Meer kans op borstkanker

Baby en moederEen vrouw die bevallen is van een zware baby, heeft een verdubbelde kans op borstkanker.